Вінніпег для українців Канада
-
Дякую, а ви Manitoba вказували при подачі на візу чи офіцер в аеропорту уточнив?
-
У мене вказано: Employment location - Manitoba
-
Birth Certificate,SIN,Health Card-тоді вже паспорт.
-
Від Вас тут не залежить нічого. Офіцер нічого не питає. Бере Ваші доки, потім видає ВП на свій розсуд. Потім Ви вже, коли доберетесь до кінцевого пункту знімаєте ограніченія з ВП.
-
Кто искал способы сэкономить на покупке стикoв , сигaрет, ElfВarов - напишите в личные сообщения, скину магазин 😉
-
Друзі , Лінійка нового неймовірного дизайну🇺🇦 вже в Магазині ( Одяг для дорослих та дітей а також аксесуари 😉) Ознайомитись зі всім Асортиментом - ruslanko.myspreadshop.ca/ukrainian+power/all?idea=64b9dd26230a027f270fc333 Ще 4 дні буде діяти акція з безкоштовною доставкою 😉
-
Всем привет, есть местные программисты?
-
Була надія, що зможу пояснити ситуацію офіцеру в аеропорту
-
Ні. Вас спрашувати і слухати не будуть.
-
що ви маєте на увазі під "поганим" та класним WP?
-
Так шо не партеся, можливо все буде як найкраще. Якщо ні, все потім можливо змінити. Просто часу шкода.
-
Все на розсуд офіцера. Мені і всім в моїй родині, класні перміти видали. А мому товаришу погані. Товариш запитав - чому так?. Офіцер сказав, що він профі, і що все правильно.
-
Ну ми ж знаємо, що все потім можливо зняти, тільки час витрачений.
-
Класний в мене, без ограніченій, дійсний по всій Канаді, тільки не можна кришувати простітуцію і все. У багатьох так. А є з всілякими запретами і дійсні тільки в одній провінції, так полюбляють в альберті видавать.
-
Я не про анкету, а про ВП. У мене стоїть вся Канада в ВП
-
Мы прилетели в 17:45. Не скажу, что было мало людей. Но да, повезло, что без проблем согласились сменить пермит. Но! Это было в Торонто. Про Калгари ходит много негативных отзывов
-
Вом пощастило, у Вас був зайвий час, і мабуть лодей було не багато, що і вони погодилися.
-
Потому что в анкете был такой вопрос и собирались мы лететь в БК. Но планы изменились
-
А зачем провінцію указувать, вся Канада 👍
-
Підрощенним дітям 14-20 років буває таку фігню в ВП прописують, що жах.
21 Jan 2023, 07:33
15630/90305
about a minute ago