Вінніпег для українців Канада
-
-
Hi everyone👋🏻 Набридло фарбувати брови кожного ранку? Не проблема! Приходь на корекцію та фарбування брів і забудь, що таке олівець для брів на 3 тижні🤩 Краще витрать свої 15 хв на сон😄 Пссс🤫….хороша новина, лише до кінця місяця супер ціна на корекцію на фарбування брів лише 20 CAD, а ламінування+корекція+фарбування 35 CAD Робоча сторінка: instagram.com/dudko.brows?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== Район Downtown, чекаю кожну🌸
-
Всем привет, подскажите пожалуйста, кто в Убер работает, какой пакет документов нужен ? Всем спасибо
-
Віддаю безкоштовно теплу ковдру. Розмір Twin. Є маленька плямка. Район Поло Парку.
-
Друзі всім Привіт Маю Автомобільний Сканер Помилок Новий Прошу 15$
-
Друзі всім Привіт Маю Автомобільний Сканер Помилок Новий Прошу 15$
-
Коли можна забрати?
-
🇨🇦 Збільшіть свої шанси на працевлаштування в Канаді! 💼 90% успіху - професійно оформлене резюме та cover letter. 🎯 Наша команда допоможе уникнути поширених помилок у пошуку роботи, а результат ми гарантуємо. ✅ Визначимо ваші потреби. ✅ Резюме та cover letter готові за 24 години. ✅ Оплата після виконання роботи. 📩 Зв'яжіться з нами особистим повідомленням для деталей.💼📝
-
Відписав в приват
-
Любі дівчата! Мене звати Марго. Я майстер колорист зі стажем більше 10 років. Виконую фарбування будь-якої складності. Виконую всі техніки, також роблю стрижки та догляд за вашим волоссям.Працюю тільки на якісній продукції. Фірма Wella та Schwarzkopf professional. Район Riverbend. Моя сторінка в інстаграмм instagram.com/margo_repina_?igshid=MjEwN2IyYWYwYw== Всі питання в дірект. Буду дуже рада знайомству!
-
Добрий ранок, підкажіть хтось будь ласка адвоката імміграційного
-
Это только потребительский кредит наличкой. Тут уже не столь важно на какие цели. Банки напрямую покупку авто не финансируют.