Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня шановні. Підкажіть будь ласка де хто купляв патч корд (кабель роутер -> комп'ютер), потрібен близько 10 метрів?
-
Знаю,що це фото роботи,але які дивовижні очі,вперше такі бачу😯🔥
-
Тоже есть несколько
-
Hyundai Elantra GT 2014 Safety Clean Title , 2.0 Engine Sun roof Moon roof 253 000 KM (158000 Miles ) 8500 CAD Продаж від приватної особи Торг
-
У меня с собой взрывные котята, за бортом и есть пара местных, но ещё не играл в них.
-
В мене є настолки: Parks, Coup, Mafia.
-
Доброго дня шановні. Підкажіть будь ласка де хто купляв патч корд (кабель роутер -> комп'ютер), потрібен близько 10 метрів?
-
Дякую, в Canadian tire має бути.
-
Есть со всеми дополнениями (почти )
-
Привіт, я до "дівчаток" себе не відношу, якщо шукаєш спілкування приходь сьогодні на Мафію о 18:30 в Ukrainian National Federation на 935 Main St. Там легко знайдеш нових знайомих серед дівчат і хлопців.
-
Продам велосипед в гарному стані. "SuperCycle". Купувався трохи більше місяця тому... Ціна = 270 CAD. В придачу даю антиугоночний трос на цифровому замку. Насос для підкачки шин. Масло для смазки ланцюга. Бутильок для води. І холдер для смартфона з просторим внутрішнім карманом. Дивіться фото
-
Здам студію, за адрессою 3500 roblin blvd. 970 в місяць (з середини осені 1120) Подробиці скину в приватні повідомлення