Вінніпег для українців Канада
-
Я вам написав
-
качаете , сортируете список, должности, гуглите компании отправляете резюме . Удачи
-
список работодателей в Канады LMIA
-
open.canada.ca/data/en/dataset/90fed587-1364-4f33-a9ee-208181dc0b97/resource/d93b17b3-4c84-45d0-8d4a-b44a54f733e6?inner_span=True
-
Друзі, а поділіться, у кого скільки комуналка виходить у місяць? У квартирі, 1 або 2 бедрум.
-
У зв'язку з виїздом жінки, шукаємо двох жінок або жінку з диною для сумісної оренди житлового будинку. Для уточнення деталей пишіть у приват.
-
Доброго дня, добре. Напишіть у приватні шоб не загубити
-
Доброго дня теж цікаво якщо дізнаєтесь напишіть будь ласка
-
Доброго дня. Маю знайому Канадійку, яка володіє нерухомістю, в якій іноді здаються 1,2 кімнатні квартири. Хоче здати українцям. Якщо комусь цікаво, пишіть, я дам її номер телефону.
-
Доброго дня, скажіть будь ласка можливо хтось стикався з таким питанням,у кого є картка просьба ING чи можливо користуватися нею в Канаді?
-
Ця канадійка здає квартири і будинки. Хоче допомогти українцям. Знайдіть її на фейсбуці . У неї є комерційний профіль в market place ..
-
Хто шукає консультанта по імігоації, є один такий знайомий, каже що зробить скидки Українцям. Ще зможе знайти перекладача якщо треба буде. Контактна інфа нижче. Уряд Манітоби проводить регулярно лотереї на ПР але тільки між тих хто відповідає всім вимогам що нижче: Мусите бути громадянином України Можете показати результат іспитах по англійській на рівні CLB 4 по всім мовним критеріям Маєте якійсь зв'язки до Манітоби (наприклад хтось із рідні, зв'язки з Українською громадою, попередній стаж роботи у Манітобі, чи стаж навчання тут) Не меньше 60 балів по крітеріям MPNP. Для подальшої консультації звертайтесь сюди: Телефон: 1-204-770-6396 Імейл: [email protected] To obtain Permanent Residency (PR) in Canada, Manitoba Government (MPNP) conducts regular EOI draws for individuals who meet all MPNP eligibility criteria below: Must of be a citizen of Ukraine; Have a valid language test, minimum of CLB 4 in each language band; Have established connection to Manitoba (close relative, family-like, community, previous employment or studies in Manitoba); Score at least 60 points according to MPNP assessment criteria. For more information book a consultation: Phone: +1 204-770-6396 Email: [email protected]
-
Доброго дня! У когось були проблеми з отриманням допомоги на дитину на даний час? Яким чином вдалося вирішити?
-
Так у нас хлопчик 2 роки 😊 , а я шукаю йому дівчинку🥰.
-
Добрий день! Чи є хтось хто працює в убері? В мене э пару питает. Дякую!