Вінніпег для українців Канада
-
🚕Авто в оренду Вінніпег!🚕 ▪️2010-2012 (37$/день) + податки ▪️2013-2017 (47$/день) + податки ▪️2018-2023 (57$/день) + податки ▪️6000 км/міс ліміт 📌Якщо оплата готівкою 💵, тоді без податку 💵 1000$ секьюріті депозит - для Uber 💵 750$ для щоденні ❗🚕 Оренда під UBER(питати індивідуально)🚕❗ ❗ Активації акаунта UBER ❗ -- З нуля від 2-5 днів. ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 14 днів ✅Якщо готівка - без податку 📞204-291-6395 Дмитро 📱 Inst - Uber.winnipeg Telegram- @win_uber
-
Добрий день! Хтось брав справку про не судимість з Венгрії?
-
Не буду сперечатися, це добре як що такий %
-
Кстати, кто говорил о проблемах, в какой туалет папе вести дочку или маме вести сына, мужской женский. Мы сейчас в Поло парк гуляем, тут их три. Мужской , женский и семейный. Простое, но гениальное решение . Всем добра )
-
Job offer Open positions for men on construction site. Starting now! Assembly of metal buildings. Duration: about 3 months starting now, with potential of longer for the right person Location: Yorkton Saskatchewan, hotel will be provided, off time for going home in between. Salary: 20$ starting, more with experience. Long work days, physical demanding, working in heights. English skills only minimal, no need for resume. Bank account and valid work permission required. Own Transportation beneficial Pm me for serious interest
-
Вітаю. Підкажіть чи буде запис конференції? І за яким посиланням?
-
Доброго дня! Якщо йти працювати в таксі, що мені для цього потрібно? Дякую
-
Продам велосипед, 12", $25, район Peguis
-
Это я знаю. Вопрос был в другом:)
-
Такси не учитывается для пиара. Если это актуально для вас
-
Кто знает чем здесь пользуются для детоксикации организма? Пробовал найти полисорб, активированный уголь, булый уголь - нет результата.
-
Усім привіт👋 Я майстер з Украіни🇺🇦зі стажем роботи 6 років Нарощую та ламіную війки👁️👁️ Працюю на якісних матеріалах, які привезла з собою🧚♀️ Ламінування Вій на італійських припаратах InLei Запрошую до себе на процедури👸 Район Grant park & River Heights 🥰
-
Мае бути. Але.... На все вопросы - круглые глаза у фармацевта
-
Это кальянный магазин?
-
Та просто в украине такой хороший был а тут смотрим вроде ок по виду но не описания никакого ничего просто)
-
Хто знає, в якому магазині чи супермаркеті можно знайти смородину? Бо ніде чомусь знайти не можу. Може хтось бачив