Вінніпег для українців Канада
-
Я можу допомогти з белл мтс
-
Есть)
-
Щиро дякую.
-
з 1 серпня візьму на підселення в свою трьохкімнатну квартиру дівчину… адреса 912 jubilee ave
-
З 1 серпня здається кімната в трьохкімнатній квартирі… адреса 912 Jubilee Ave, 700$ + комунальні, інтернет входить в ціну. Пральня в середині квартири. Доступний паркінг.
-
Зато сразу отсеялись любители лёгкой добычи и разного рода нытики. И можно подумать тут все идеальные собрались😁. Поначалу все хорошие, только потом начинаешь афигевать. Так что сразу с минусов, а потом можно и хорошей побыть😂😂
-
Ну-ну...😏😏😏
-
📝 Потрібна допомога з резюме? Я тут, щоб вам допомогти! 🤝 Зараз важливий момент для кар'єри, і мої послуги з резюме можуть допомогти вам забезпечити успішне співбесідування. Знаю, що потрібно вражати потенційного роботодавця, і мої навички допоможуть вам витягнути ваші сильні сторони. 📈 Разом ми створимо професійне резюме, яке відзеркалить ваш досвід, досягнення та навички. Вам не потрібно хвилюватися за вигляд вашого резюме - я позбавлю вас цієї головної задачі! 💼 Надсилайте мені свої інформації, і я гарантую, що ваше резюме буде виділятися серед інших та забезпечить вам шанси отримати бажану роботу. 📧 Напишіть мені прямо зараз, і ми розпочнемо працювати над вашим успіхом разом!
-
Доброго дня громада😊 поділіться будь ласка інформацією де можна пройти курси першої медичної допомоги тут у Вінніпезі. Дякую.
-
😂😂
-
Убер