Вінніпег для українців Канада
-
У мене shaw 500/70$+10$ за роутер
-
Якщо треба подешевше, то є oxio, роутер з інструкціями вони безкоштовно відправляють поштою, я користуюсь тарифом 75мб за 49 дол. Мені для Хбоксу, телевізора та ноуту вистачає. Якщо вам цікавий цей провайдер, ось ще промокод на безкоштовний місяць RTB09OK
-
Я всегда ору когда начинают разговаривать по украински с поляками думая что это одно и тоже самое, у меня одна знакомая даже просто находила подобные слова и говорила вместо przepraszam(пшепрашам) она думает что можно сказать прикрашам почему бы и нет. Или дякую это ж так похоже прям одно и тоже. Я старалась хотя бы какие-то элементарные слова запоминать, а не жить год в Польше и ходить говорить добре, дякую итд. Просто у нас большинство думает что тебя должны понимать, а не то что ты приехал и должен адаптироваться а не искать какой язык больше похож. Да он мешанный что-то с русского что-то с украинского но это всего лишь похожие слова, а не одно и тоже.
-
Да и вообще главная тема чата Канада Виннипег а не Польша. Пора уже и о Канаде поговорить) а то всё о том: различают ли поляки Украинский и русский. Идите в чате польских с украинцами и доказывайте что они вас понимают и различают хоть там головой об стенку бейтесь)
-
Продам свій Шевроле Круз в максимальній комплектації 2014 р.в 1.4 мотор Хороший і надійний автомобіль Своєчасне обслуговування.Зроблена нова безпека. Сефті +14317927076
-
Кого цікавить це авто пишіть звоніть тест драйв в любий зручний для вас час
-
У нас у Франкфурті питали документи на підставі чого знаходились у ЕС більше , ніж дні безвізу ( у нас це була Дія ПЛ), питань не було, пропустили без проблем Знаю деяких людей, у кого таке не пройшло, комусь штраф виписали, когось просто у поліцейській кімнати протримали і відпустили Все залежить від компетенції офіцера Багаж реєстрували у Польщі і забирали у Торонто (перереєстрували і здали наново) Можете попитати на режстрації у Варшаві, де кінцева точка багажу.
-
Добрий вечір. Жінка шукає роботу Full Time,можливі також варіанти підробіток. Рівень англійської мови- середній. Знає увесь спект офісної роботи, є досвід роботи в ресторані та на фабриці. Буду вдячна за допомогу та інформацію.
-
Для вашого відому. В польші старше покоління вивчали російську мову. Люди які 60-х років народження.