Вінніпег для українців Канада
-
Starting January 23rd, 2023, the Canada Visa Application Centre in Warsaw will be relocated at Aleje Jerozolimskie 179, 2nd floor, Warsaw 02-222, (CH Blue City, 2nd floor – entrance by stairs from the 1st floor near the “TK Maxx” shop). The previous address will no longer be valid. Починаючи з 23 січня 2023 року Канадський візовий центр у Варшаві буде переміщено за адресою: Aleje Jerozolimskie 179, 2 поверх, Варшава 02-222, (CH Blue City, 2 поверх – вхід по сходах з 1 поверху біля магазину «ТК Maxx»). Попередня адреса більше не буде дійсна.
-
Доброго дня,ми робили без дітей,також старша в той час прихворіла
-
Дякую за відповідь
-
Всім привіт 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з індивідуальним підходом Допоможу зробити здорову спину та тонус тіла Зробити правильний та збалансований раціон 🥑 Накачати попу як 🌰 Пишіть у оп та отримайте безкоштовну консультацію та рекомендації🤝
-
Добрий день, у зв'язку з від'їздом розпродаю свої речі: перехідники на канадську розетку, ковдри, подушка, постільна білизна на велике ліжко, кросівки, все в хорошому стані, віддам недорого, пишіть, що саме цікавить і домовимося.
-
Усім привіт, можливо, хтось знає, як краще летіти з Польщі до Вінніпегу?
-
Добрий день, порадьте куди можна звернутися до стоматолога, у дитини пломба випала, потрібно нову. Бажано в районі Поло- парку.
-
При чем в Польше в кашелек карта не загружалась , а туь без проблем
-
В мене теж не працювала саме карта, а через кашелек заработала оплата
-
Доброго дня хто може працює або чув де набирають на роботу меблеві фабрики ,або заводи ?) Хто знає що дайте знати з мене кава))
-
Доброго дня хто може працює або чув де набирають на роботу меблеві фабрики ,або заводи ?) Хто знає що дайте знати з мене кава))
-
Найкраще - прямий рейс Варшава - Торонто (польські авіалінії LOT). А далі Торонто - Вінніпег - тут вже вибираєте, що вам більше пасує по часу або що дешевше. Час від прильоту до отримання WP у Торонто у нас зайняв майже 4 години - було дуже багато людей. Майте на увазі