Вінніпег для українців Канада
-
Ось портал центра занятости в Вннипеге. Бесплатный. Нужно зарегестрироваться, заполнить очень длинную анкету ( у меня пол часа взяло) и оправить. Через пару дней вам перезвонят и назначат встречу. Что дальше не знаю. Сегодня сама иду в первый раз туда. Но канадцы очень рекомендуют и говопят они реально помагают с работой.
-
Дуже крута там обстановочка Все зупиняюсь поденсити трохи😂
-
Здравствуйте. Моя мама - преподаватель рисунка и живописи всем желающим, украинский художник. Пожалуйста, пишите в лс, если интересуют уроки рисования, живопись, графика. Взрослым и детям. Район: Рядом у нас центральный ДаунТаун, Армстронг Поинт, Вулзли, и Вест-Энд.
-
До уваги новоприбулих жінок! Canadian Muslim Women Institute пропонує широкий спектр програм та послуг. Будь ласка, завітайте на наш сайт cmwi.ca/ або зателефонуйте (204)943-8539 щоб дізнатись подробиці. Гарного дня!
-
До уваги новоприбулих жінок! Canadian Muslim Women Institute пропонує широкий спектр програм та послуг. Будь ласка, завітайте на наш сайт cmwi.ca/ або зателефонуйте (204)943-8539 щоб дізнатись подробиці. Гарного дня!
-
Є ліки в таблетках, але сама жодні з них в Канаді ще не приймала.
-
Продам телефон huawei Y61. Куплений 2 місяця назад за 199 USD. Стан нового, є зарядка, силіконовий чохол, захисне скло на екран. Ціна 120 cad.
-
Дякую 🙌 Зараз чекаю в волк-ін-клвнік у черзі до лікаря з цією проблемою.Послухаю,що скаже.В Україні мені було показано видалити вени.
-
В останньому стовпчику назва вулиці, на перехресті її і Corydon буде денс. Можете приноси з собою стілець і ковдру, якщо збираєтеся просто насолоджуватися живим звуком. А якщо денсити то водичку!)
-
добрий день, переїжджаємо здається 2 бедрумний та 2 бєсрумний таунхауз на 757 Jubilee AVE 1595 + ком послуги www.facebook.com/marketplace/item/667867031580278/?mibextid=dXMIcH