Вінніпег для українців Канада
-
Дякую 🙌 Зараз чекаю в волк-ін-клвнік у черзі до лікаря з цією проблемою.Послухаю,що скаже.В Україні мені було показано видалити вени.
-
В останньому стовпчику назва вулиці, на перехресті її і Corydon буде денс. Можете приноси з собою стілець і ковдру, якщо збираєтеся просто насолоджуватися живим звуком. А якщо денсити то водичку!)
-
добрий день, переїжджаємо здається 2 бедрумний та 2 бєсрумний таунхауз на 757 Jubilee AVE 1595 + ком послуги www.facebook.com/marketplace/item/667867031580278/?mibextid=dXMIcH
-
Продам велосипед за 150$
-
Нажаль ні, може хтось хоче інший купити і похвалитися)))
-
Nataly: Доброго дня. Щось мені ніхто не відповідаю у іншій группі. Мабудь вже цим ніхто не займається. Скопіровала свой пост нижще И еще вопрос. В первых числах мая подалась на отмену ограничений. До сих пор по почте не получила новый WP. Это нормально по времени столько ждать? (Проверяла личный кабинет, ничего не просят дополнительно. )
-
Продам ліжко Queen size у використанні було всього 4 місяці 250$
-
Розпродаж Кого цікавить переходьте в приватні
-
Привет! Подскажите пожалуста что-нибудь канадское от молочницы на языке у ребёнка. Спасибо!
-
Доброго дня, віддам осушувач повітря користувались 1 раз потім переїхали і став непотрібний Купували у волмарті зі знижкою за 170$, віддам за 100, можливий торг
-
Лишала там анкету ще в лютому, досі тиша… звісно, що роботу вже давно знайшла і без них, але сам факт…
-
Добрый вечер , В преддверии нашего офиц открытия мы сделали шикарные пакеты на процедуры , это самые выгодные комбинации которые будут единожды и продажа их только до 1 Октября 2023. В эти пакеты входят подарки на наши процедуры которые сами стоят 75-125$ а при покупке пакетов сейчас вы их получаете совершенно бесплатно . Количество пакетов не ограничено. Пожалуйста заказывайте и получайте удовольствие. Пакеты на услуги - не имеют срока годности, можете использовать по мере возможности и вашего желания .
-
Доброго дня. Я працювала в садку у Вінніпезі, одна з вчителів відкриває у вересні свій садок, шукає на посаду Child Care Assistance людей. Для роботи треба мати своє авто, тому що вони по хайвей. Адреса 4945 Portage Ave (автобуси не їздять). Вона канадійка. УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ НЕ ЗНАЄ!!! Кому цікаво пишіть на пошту або телефонуйте: [email protected] 204-294-2999