Вінніпег для українців Канада
-
Здається з 1 жовтня apartment 3 bedroom, всі кімнати окремі. Це 2 поверх приватного будинку, вхід окремий. Тихий район, поряд зупинки автобусів, школи. 1250 оренда + вода 35 $ с людини + світло по лічильнику Адреса 1661 Pacific Avenue west
-
Добрий день,чи є серед нас швачка?треба вшити штани .
-
Всім привіт. Хто робив документи щоб працювати з дітьми і проходив 40 годину практику? Відгукніться)) буду вдячна за інформацію ☺️
-
Всім привіт. Хто робив документи щоб працювати з дітьми і проходив 40 годину практику? Відгукніться)) буду вдячна за інформацію ☺️
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка хтось змінював Work Permit щоб можна було працювати з дітьми та літніми людьми? І як це робити?
-
Книжки як нові по 3$
-
Доброго всім здоров'я Продам книжки на англійській мові по 1$
-
Як приватна особа під час реєстрації ви теж вказуєте адресу та надаєте документи для верифікації
-
За місцем реєстрації. В на роботі оформлення через укр ФОП. І заблокували корпоративний рахунок так як з нього були надходження ФОПам з реєстрацією з окупованих територій
-
А як вони це встановлюють? Бо ми восени будемо в Канаді і планувати допомогати родичам в тот...(
-
Цікаве питання, а якщо я буду поповнювати свою картку Привата наприклад знаходячись при цьому в Канаді, це теж можуть заблокувати? Чи це лотерея?
-
10$ Використовувалася лише для овочів, ніколи для м'яса
-
🚕Авто в оренду Канада Вінніпег- Манітоба 🚕 ✅ Щоденно ▪️2010-2012 (37$/день) + податки ▪️2013-2017 (47$/день) + податки ▪️2018-2023 (57$/день) + податки ▪️6000 км/міс ліміт 📌Якщо оплата готівкою 💵, тоді без податку 💵 750$ для щоденні ✅ UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES 🚖 UBER - 1850$ місяць ( dep -1000$) 🚖 DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES - 1250 місяць ( dep 750) ✅ Можна платити за півмісяця ❗ Активації акаунта UBER ❗ -- З нуля від 2-5 днів. ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 14 днів ✅Якщо готівка - без податку 📞204-291-6395 Дмитро 📱 Inst - Uber.winnipeg Telegram- @win_uber
-
Добрий день, поділіться, будь ласка, контактом українськомовного механіка.
-
Безкоштовно
-
Жене написал свяжется с вами
-
Шукаю кімнату, район Давнтаун. Бюджет до 600. Я один і працюю
-
Добрий день., чи є у Вінніпезі курси перукарів для українців? Дякую
-
Добрий вечір, допоможіть будь ласка розібратись . 10 серпня зареєструвалась в Manitoba hydro, вчора прийшов цей лист, чи обов'язково оплачувати цей депозит і як, якщо ще немає ні 14 значного номера, ні акаунта?
-
Добрий вечір одна сім'я канадійців віддає деякі меблі безкоштовно , але самовивіз
21 Jan 2023, 07:33
17873/89033
5 minutes ago