Вінніпег для українців Канада
-
Продам велик 27.5 inch ціна 130$
-
Дякую, якщо дізнаєтесь і напишете, мені там асортимент більше подобається ніж в beer store
-
Точно не знаю. Если увижу знакомого канадца, на неделе спрошу, его жена там работает. Но я знаю что у них забастовка
-
‼️‼️ ГРОШОВА ВИПЛАТА‼️‼️ Виплата від АБанк OTP-Bank UKRSIBBANK‼️ тільки для кліентів ➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️t.me/dopua1/12
-
Шукаю фотографа.
-
Всім привіт, я маю направлення від сімейного лікаря, можливо порадите в який госпіталь піти щоб зробили операцію, чи всі нормальні?
-
Та нет, наверное для взрослых) Я точно не знаю размер рамы
-
Шукаю руммейта до 25 років ( дівчина хлопець неважливо) , скоро закінчується контракт у моєму апартменті і планую розглядати варіант 2 бедрумного апартмента з руммейтом , район Garden city Детальніше в приват
-
это для подростков, если я правильно понял?
-
Шукаю руммейта до 25 років ( дівчина хлопець неважливо) , скоро закінчується контракт у моєму апартменті і планую розглядати варіант 2 бедрумного апартмента з руммейтом , район Garden city Детальніше в приват
-
Кто знает где в Виннипеге можно купить ручной и электроинструмент, пусть Китай но дешевле. А то в Канада Таир цены мне совсем не нравятся)
-
Вам крепкие напитки нужны или пиво?
-
Amazo. Temu
-
ANNA Family Store
-
Спасибо. Фэмили прям рядом с нами, надо поискать, не заметила у них
-
dobromarket
-
Здоров'я бажаю! Здається в оренду однокімнатна квартира вже від завтра на 543 Bannatyne Ave. Ціна 1000+ комунальні послуги За детальною інформацією звертайтесь у Месенджер Усім гарного вечора ☺️
-
Раджу цю дівчину instagram.com/sofi.gapon?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Шукаю житло дуже бажано в Трансконі,нас 2 дорослих та 2 дитини .Приїджаємо 14.09. дуже дякую !!!
-
Спасибо, а в городе вообще нет альтернатив?
21 Jan 2023, 07:33
18127/88642
43 minutes ago