Вінніпег для українців Канада
-
Ну так никто не заставляет время тратить, это добровольный выбор. А если ты собираешься бесплатно помочь и ждать благодарности то нужно быть готовым и к негативу. Такая жизнь. Либо помогай, либо не помогай это выбор каждого. Просто нужно снять розовые очки как говорится)
-
А потом еще приходят в визовый удивляются что по времени не попадают, как это так ведь у них куплено. А что хоть куплено? Просто то что за вас человек зашел на сайт и потратил 2минуты? Нет никаких договоренностей у них с визовыми итд они просто продают воздух по сути. Вы приходите, иногда и в очереди нужно постоять не будет «дяди» который будет вас водить за ручку без очередей итд. Хоть стойте там возмущайтесь хоть доказывайте что-то, это никого там интересовать не будет) личный опыт, потому что была у нас в очереди семя одна такая которая думала что вот они купили и всё должны разбежаться потому что они «купили себе термин»
-
Я вже зрозуміла і вибачаюсь за свою помилку
-
Доброго часу доби) Питання до тих, хто вже прибув. У нас кішка 🐈 І питання в перевезенні. Звичайно, необхідна вакцинації, чіп та міжнародний паспорт. Питання за стерилізацію. Вона обов’язкова? Заздалегідь дякую за відповідь)
-
Цікаво, ..
-
Добрий ранок. На хелс карту подали. Підскажіть будь-ласка чи є можливість її перевірити онлайн ?
-
Добрий ранок. Питання стосовно хелс карт, нам видали дві окремі карти (одна на мене, одна на чоловіка) лікар на мед.огляді стверджує, що ми маємо бути внисані один в одного, номер карти має бути один, а от індивідуальний номер різний. Чи це так? Думаю тепер треба міняти, чи то він чогось не так знає 🤷🏻♀️ у вас в карті вписані всі члени вашої родини?(повнолітні)
-
😳😳😳 Зрозуміла, будемо додатково дізнаватись
-
Так, хелс карта 1, з 1 номером. Туди вписані всі члени родини зі своїми індивідуальними номерами
-
Взагалі вперше чую про якісь начебто вимоги до стерилізації… ніде навіть не питають про це
-
Добрий день. Дякую за інформацію. До скількох років дітям є знижка ? Я не можу подзвонити бо маю порушення з слухом .
-
Добрий ранок!Виникла ситуація,що вже вдруге не можемо подати дитину на виплату допомоги.Казали через тиждень спробувати,але результат негативний.Скажіть будь ласка чи можливо буде отримати допомогу дитині,якщо батьки вже отримали її?
-
11 включно