Вінніпег для українців Канада
-
Усім привіт ! Уже кілька років моїм хоббі стало вишивка бісером, тому маючи вільний час змогла створити таку красу )) За доступними цінами та на будь який смак. Кольє, браслети , сумки -шопери та рюкзаки.. Заходьте не сторінку Іnstagram та обирай те що довподоби саме тобі 🇺🇦 instagram.com/belziuk.boutique?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Дякую за відповіді!)
-
Доброго дня громадо, підкажіть будь ласка чи хтось орієнтується який потрібний перелік документів для подачі на PR по заміжжю ?! Дякую наперед хто відгукнеться :) гарного вечора усім.
-
Це не звичайна банківська картка, а подарункова
-
Плюс тут можна зареєструвати її і прочитати FAQ по її використанню bell.myprepaidcenter.com/page/bell
-
Вам же ж прийшла угода про користування разом із нею
-
Це перевірена 💯 інформація?
-
Доброго дня, я майстер і приймаю в районі Гарден Сіті :) щойно долучилась до цієї групи :) долучайтесь до мого інстаграм
-
Ну так, у вас нема абонплати, зняти готівку не можна, поповнити так само
-
Каляска Cybex Talos S Lux, off-road, в ідеальному стані Дуже гарна для доріг Вінніпеґа))) 450$
-
Привіт всім ,хто нещодавно ловив дату на виготовлення паспорту в Торонто?)як вам то вдалось ?!
-
Повертати не треба
-
Далі викидаєте її
-
Гроші витратити то не проблема, просто які правила користування далі?)
-
А як їх повертати, якби була подарункова то розумію, а так… ну скупився на 150 потім віддавай
-
Я сьогодні у суперсторі продукти замовив
-
Це карта, на якій лежить 150 доларів. Нею можна розраховуватися у будь-якому магазині
-
Хто зна bell visa prepaid card, для чого взагалі і як користуватися, поки незрозуміло
-
Після страйку
-
Дякую
21 Jan 2023, 07:33
18923/88642
44 minutes ago