Вінніпег для українців Канада
-
Здається в суборенду 2ох кім квартира ,1 ванна кімната.Адреса 995АJessie ave.(безпечний район і гарний) З 01 жовтня по 15 грудня. Ціна 1495дол+комун.,парковка вкл.У квартирі є пральна машина, сушка та посудомийка. Дозвонено з домашніми тваринами.Наступна вулиця Corydon,де багато кафе та ресторанів, в пішій доступності Wolmart ,недалеко Superstore.1хв ходьби їздить автобус 18. Неподалік багато шкіл(Earl Grey) майданчиків,парків
-
Стан: нові, розмір 40, вартість 30$
-
Всім привіт) Можливо хтось знає чи здає бейсмент, петфрендлі на пів місяця з 15ого вересня до 2го жовтня?)
-
Добрый день, какое отношение ваш пост имеет к данному разделу?!
-
Добрий день, може хтось має контакти до україномовного менеджера Кіри з the Kay Four Properties? Буду вдячна!
-
Усім привіт👋 Я майстер по нарощенню Вій, а також Майстер по ламінуванню вій🧚♀️🧚♀️ Стаж роботи 6 років Запрошую до себе на процедури🫶 Якісні матеріали з України🇺🇦 Район Grant park & River Heights instagram.com/lash_mariana89?igshid=MmIzYWVlNDQ5Yg==
-
Falcon Lake, Manitoba youtu.be/vxYRUKO6s_8
-
Ну, на сайті уряду Британії написано, що якщо пересадка одним днем, то "ви можете мати право на транзит без візи..." досить розпливчасте формулювання... Ніхто не уточнював? Дехто в ютубі каже, що офіцери ставлять транзитну візу, дехто каже, що не потрібна віза в аеропорту Хітроу, бо там можна не виходити з аеропорту. Також є ті що кажуть, що не пускають на літак...
-
Во Freshco по 3.99.
-
Якщо без перереєстрації багажу, можливо.
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, де можна купити хорошої гречки?
-
З чого така інформація? Бо я розглядаю такий варіант... Дивився на сайті уряду Британії. То мають давати дозвіл на проліт. А якщо без перереєстрації багажу - то взагалі віза непотрібна.