Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня, які документи потрібно принести для подачі на кліматичні?
-
У зв’язку з переїздом продаю посуд
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street . Моя сторінка в інстаграмі www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер.
-
Написала у пп
-
Привіт, хто шукає кімнату в двух кімнатній квартирі вода тепло включена ви платите тільки за інтернет і світло, також паркінг якщо потрібен, плюс ліжко з матрасом та подушками в подарунок(коштує понад 300$) все нове неділю назад купував, спала на ньому не куряща та не пюща особа😁 в другій кімнаті проживає Українець 30-35 років теж не палить і не бухає😁, доступно з 25 числа цього місяця, адреса 53 Carlton St, Winnipeg, MB R3C 1N7. Так даунтаун але все цивільно, ціна 664 по договору оренди але це без світла, паркінгу та інтернету☝️здається в звʼязку виїзду з Канади🙃
-
www.ikea.com/ca/en/p/haugesund-spring-mattress-firm-dark-beige-20307297/ Продам матрас, стан нового - 300cad, допоможу з доставкою. Можливий торг
-
За 100 я б теж взяв 🤣 може тут є якийсь матрасний магнат
-
Писала на електронну пошту щодо вільних дат, відписали що вільні слоти появляються 20:00 за місцевим часом. Питання 20:00 за Манітобою чи Торонто? Всюди різна інформація і незрозуміло(
-
Я б теж взяла 😂
-
Спасиб, у меня такой есть 😂 хочется уже нормально