Вінніпег для українців Канада
-
Screenshot (Sep. 13, 2023 9:43:30 p.m.)
-
до повідомлення о роботі няні
-
Боже мой, взгляните:
-
#Sunday#LetterC COME DOWN (заспокоїтись; Заспокійся!) - compose yourself - put at ease CAN`T STAND (не могти витримати; терпіти не можу!) - can`t bear CAREFUL (обережний, ретельний, акуратний, уважний) - mindful - prudential - solicitous - studied - prudent - guarded - chary CARELESS (необережний, неуважний, безтурботний, недбалий, легковажний) - indifferent - remiss CAUTIOUS (обережний, обачний) - circumspect - prudent - careful - mindful CELEBRATE NOISILY (шумно святкувати) - roister CERTAINLY (звичайно, безумовно, звісно, безсумнівно) - doubtless - no doubt CHANGE (змінювати) - adapt - modify - reform - amend - transfigure CHILDISH (дитячий, по-дитячому, інфантильний) - infantile -pettish - petulant CONTINUE (продовжувати, тривати) - perpetuate - persist - endure CREATE (створювати, творити, створити) - fashion - render - shape - draft - form - manufacture - devise - carve out - evolve - construct - forge
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, може хтось знає. Мій син наступного року має вже вступати до університету. Допустимо йому вчитися 4 роки, а стаді перміт у нього закінчиться через 2 роки. Підкажіть будь ласка, якщо ми не подамося на піар, і час перебування тут закінчиться, а він навчається в університеті, як йому продовжити стаді перміт? Це потрібно вибрати правильний університет, який продовжує стаді перміт, або на підставі того, що він студент, і не має значення який університет? Чи можна взагалі продовжити потім стаді перміт? Будь ласка, підкажіть хто знає. Я не знаю як тут це відбувається, щоб потім не було проблем. Заздалегідь дякую.
-
Так мені теж написали що вакансія няні занята і пропонували якусь хрень
-
Нет, они до 9 максимум
-
Так цікаво
-
Дуже вам дякую
-
А на якому це сайті?можно посилання
-
Дуже дякую. В іміграційному центрі Олівія казала що можно онлайн записатися. Дуже дякую
-
На броні до завтра. Якщо не заберуть -напишу
-
Доброго вечора. Підкажіть на якому сайті можно записатися до імміграційного офіцера на консультацію у готелі.Дуже дякую
-
Anyone wants to go for a long ride with me