Вінніпег для українців Канада
-
значит вы не в Виннипеге
-
Шукаєм підсобніка детальніше дзвоніть Леоніду (204)294-3335 Машина не потрібна можна забрати з дому.
-
Були на двох, якось не дуже спрацювало:(
-
Завтра
-
Кто то хочет туда вместе поехать?
-
Продаю ліжко Twin з матрасом. 100 CAD. Покривало, ковдра, подушки у подарунок. Все в чудовому стані.
-
думаю там пол самолёта будет наших.. а если и нет, всё будет хорошо. не переживайте
-
Гарна англійська то можна працювати в магазині якомусь. Була недавно мені реклама з Костко, там наче так і було сказано йти до них, пошукайте. Для мене умови непідходять, бо у мене добре якщо А2. То багато де радять йти напряму а не чекати від хто відповість
-
Доброго дня, чи може хтось допомогти з роботою в Вініпезі. Маю гарну англійську. До цього працювала загалом на ресепшн в Ірландії. Чи може хтось порадити де швидше знайти роботу?(маркетплейс та індід це все не робочі схеми ніхто не відповідає), резюме в мене зроблене за канадськими стандартами.
-
Не ну его нафиг) Я просто много лет жила там где нет снега и каждый новый год пыталась куда то полететь где снег, но его не было, и в Польше тоже, подруга написала прилетай полно снега навалило, я прилетела всё растаяло. Вот надеюсь Виннипег порадует снегом😀
-
Світловий датчик руху 15$