Вінніпег для українців Канада
-
Здається 3 кімнатний будинок з 2 ванними кімнатами в районі Ambertrail. Доступний з 1 жовтня. Особливості: - нова пральна та сушильна машини; - величезне подвір'я та присадибна ділянка; - інтернет включений; - підвал 8 футів; - близько до всіх зручностей; - окрема тераса з декоративним освітленням. Якщо вас зацікавила ця нерухомість або щоб забронювати перегляд, розкажіть трохи про себе, чому ви переїжджаєте, де ви працюєте, ваш номер телефону та вашу електронну адресу на емейл або на телефон господареві будинку: [email protected] +2045837687 Ціна 2400 + комунальні.
-
Цікаве та корисне відео в якому Артем розповів свою історію переїзду в Канаду, пошуку роботи та адаптації. Він в Вінніпегу Українська Канада #2 Online battle. Реальна історія з життя youtube.com/live/06zSpWRWPGA?feature=share
-
Я тут!
-
Який спір ? Про що мова, коли адмін у підрозділі переліт, де обговорюють швидке отримання WP після нього, каже, що в літаку, який має 3 класи обслуговування швидше виходять ті, хто ближче до дверей виходу 🙈 Що до SIN, до чого тут взагалі якась особиста проблема, з-за якої потрібно було ночувати з цим номером 🤔 Більше 50% людей які приїздять до Вініпегу отримували його в готелі та мали змогу також в цей день відкривати рахунок. Нічого ти не розумієш, як видно з обговорення вище
-
Продаю свои духи оригинал Gucci Flora fresh 75 ml eau de toilette Практически полные 50$
-
Здоров'я всім ! Підкажіть, будь ласка, як можна змінити звичайний закордонний паспорт громадянина України на біометричний ? Дякую !
-
Хто знає, скільки робиться новий паспорт?