Вінніпег для українців Канада
-
Wre development берут українців без усіх цих вимог
-
Доброго ранку. Дивлячись наскільки далеко від школи переїхали та як дитина добирається. Це потрібно уточнювати в школі
-
Всем привет. Есть кто работает сити драйвером по винипегу?
-
🚕Авто в оренду Канада Вінніпег- Манітоба 🚕 ❗На оренду авто - акція до кінця вересня❗ ✅+1 день безкоштовно! ✅Секьюріті депозит до 7днів -500$ ✅ Щоденно ▪️Від (37$/день) + податки ▪️6000 км/міс ліміт 💵 500$ депозит для щоденні , на неділю/ якщо більше неділі - 750$ ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES 🚖 UBER - 1850$ місяць ( dep -1000$) 🚖 DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES - 1200 місяць ( dep 750) ✅ Можна платити за півмісяця ✅ Авто під Убер - 462.5 $/тиждень ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро 📱 Inst - Uber.winnipeg Telegram- @win_uber
-
Бесплатно
-
Я наприклад шукав першу квартиру через фейсбук та kijiji щоб напряму господар здавав)
-
Доброго дня , якщо когось цікавить: ▪️Автопідбір (без передоплати) із супроводом до покупки ▪️ Авто-фінансування (ви вибираєте авто від 20-30к+-, у дилерів), ми його беремо для Вас забов'язення з вашого боку. ✅Вже є кейси: 🚗Мітсубісі Екліпс Крос 2021 Один із наших автомобілів куплений для клієнта в кредит ▪️Без постійної роботи ▪️Немає перевірки кредитного рейтингу ▪️Без першого платежу ▪️Вартість автомобіля - 27056 $. ▪️Щомісячна оплата - 540 $ на місяць 204 291 6395 Дмитро
-
Мені спочатку вдавалось (але навіть не з додатку, а з мобільної версії сайту тільки) а потім теж помилка. І я кліками доходила до особистої сторінки людини і вже там писала в особисті. Але кількість відповідей просто мізерна. Дієвіший спосіб шукати контакти менеджерів і питати чи співпрацюють і чи є те що треба. Або у саблет
-
Щоб скористатись месенджером ФБ, потрібно зайти на оголошення маркет плейс, нажати на автора повідомлення, перейти в його особистий профіль, і натиснути на месенджер та відправити повідомлення і вуаля
-
Добрый день Кто знает, где в Winnipeg купить мелкую наждачную бумагу?
-
Все новое 35$ North Kildonan
-
25$ North Kildonan
-
Моющий пылесос Hoover В использовании был 1 раз 75$ Для ковров, мебели, машины👌🏻 North Kildonan
-
Canadian tire,. Есть набор от 1000ки до 4000. По два листа А4 каждой, кажется 16 баксов стоит