Вінніпег для українців Канада
-
Я наприклад шукав першу квартиру через фейсбук та kijiji щоб напряму господар здавав)
-
Доброго дня , якщо когось цікавить: ▪️Автопідбір (без передоплати) із супроводом до покупки ▪️ Авто-фінансування (ви вибираєте авто від 20-30к+-, у дилерів), ми його беремо для Вас забов'язення з вашого боку. ✅Вже є кейси: 🚗Мітсубісі Екліпс Крос 2021 Один із наших автомобілів куплений для клієнта в кредит ▪️Без постійної роботи ▪️Немає перевірки кредитного рейтингу ▪️Без першого платежу ▪️Вартість автомобіля - 27056 $. ▪️Щомісячна оплата - 540 $ на місяць 204 291 6395 Дмитро
-
Мені спочатку вдавалось (але навіть не з додатку, а з мобільної версії сайту тільки) а потім теж помилка. І я кліками доходила до особистої сторінки людини і вже там писала в особисті. Але кількість відповідей просто мізерна. Дієвіший спосіб шукати контакти менеджерів і питати чи співпрацюють і чи є те що треба. Або у саблет
-
Щоб скористатись месенджером ФБ, потрібно зайти на оголошення маркет плейс, нажати на автора повідомлення, перейти в його особистий профіль, і натиснути на месенджер та відправити повідомлення і вуаля
-
Добрый день Кто знает, где в Winnipeg купить мелкую наждачную бумагу?
-
Все новое 35$ North Kildonan
-
25$ North Kildonan
-
Моющий пылесос Hoover В использовании был 1 раз 75$ Для ковров, мебели, машины👌🏻 North Kildonan
-
Canadian tire,. Есть набор от 1000ки до 4000. По два листа А4 каждой, кажется 16 баксов стоит
-
Мы тоже в CIBC. Особых нареканий нет
-
Усім привіт🖐 Я фотограф та пропоную свої послуги📷 📸 📍Портретні зйомки 📍Стріт зйомки 📍Творчі зйомки 📍Сімейні зйомки Приємна ціна, та на першу зйомку акція -10% 🎀🎉 Для перегляду портфолі та запису прошу звертатись по цьому посиланню instagram.com/ph.annalaskaviuk?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
*пара яка пройшла співбесіду, вирішили не летіти в Канаду, тому вакансія вільна. Якщо хто мені раніше писав і я відмовив, можете знову спробувати. Терміново потрібен робітник (сімʼя, чоловік і дружина) на ферму, в Oak Point(приблизно 70км від Вінніпега) Робота на полях, з тваринами. Взимку- комерційна риболовля. Житло, авто надається безкоштовно. $15-25. Дружина може також працювати, допомога в прибиранні, догляд за дітьми(іноді), ведення документації. Вимагається досвід роботи на фермі(для чоловіка) Писати на пошту [email protected] або в особисті повідомлення
-
*пара яка пройшла співбесіду, вирішили не летіти в Канаду, тому вакансія вільна. Якщо хто мені раніше писав і я відмовив, можете знову спробувати. Терміново потрібен робітник (сімʼя, чоловік і дружина) на ферму, в Oak Point(приблизно 70км від Вінніпега) Робота на полях, з тваринами. Взимку- комерційна риболовля. Житло, авто надається безкоштовно. $15-25. Дружина може також працювати, допомога в прибиранні, догляд за дітьми(іноді), ведення документації. Вимагається досвід роботи на фермі(для чоловіка) Писати на пошту [email protected] або в особисті повідомлення
-
Квартиру
-
Поэтому такая цена
-
Это не новострой