Вінніпег для українців Канада
-
Где настройки - люди поблизости
-
Привіт, хто може підказати де у Вінніпезі можливо зробити переклад і нотаріально завірити документи?
-
У меня прямо целый список Вопрос только доверять ли таким ценам
-
Продам кроси. Стан: нові, розмір 41. Вартість 30 САD
-
Добрий вечір, підкажіть будь-ласка у якій лікарні по приїзду можна пройти медичне обстеження і яка процедура( просто прийти, чи треба заздалегідь записатися)?
-
Дякую)
-
Ми ходили в приймальний центр для українців робити хелс карту, то там можна підійти до іншої жіночки і записатись на медогляд на наступний день. Нам це вийшло безкоштовно. Там вже ця жіночка видасть адресу з часом, з документів треба взяти хелс карту, ворк перміт і паспорт. (Це якщо стосовно первинного огляду, який потрібно зробити в перші 90 днів)
-
Шукаю роботу на декілька годин поки дитина в школі,можу працювати приблизно з 9 до 15 години.кухня,прибирання,склади,викладка товару.Маю футсертифікат,та зняті обмеження з ворк перміту.Англійська початкова але наполегливо вивчаю....Можливо хтось буде чути,що потрібні працівники,то напишіть мені будь ласка.....резюме теж роздаю, та відправляю ,але поки що без результату.... Дякую за будь яку інформацію!
-
Вітаю, продаю свій Jeep Compass 2016 High Altitude 4x4 (AWD). 2.4L в чудовому стані. Clean title, без аварій Safety до Березня 2024 АКПП Пробіг 112500км Люк, підігрів сидінь, шкіряні сидіння, ремоут старт/стоп, блок підігріву для зими, блютуз, круїз контроль, керування мультимедіа на рулі 2 ключі, історія обслуговування від попереднього власника (канадці), є також Carfax report на момент купівлі (березень). С$17500 - можна в євро по курсу Продажа у зв'язку з переїздом
-
Что нашёл, то пишу. Сам я ничем такого не пробовал, просто спросил про расценки