Вінніпег для українців Канада
-
20$
-
15$
-
25$ від 0-3 місяців. 11 штук.
-
Сукня 25$ 110см на хеловін. Нова ні разу не вдягалася з етикеткою
-
Продам 2012 Фольксваген Тігуан 2л, ручка, FWD. 165тис. км. Техобслуговування на 164 тис. Fresh safety. Підігрів сидінь, дзеркал, економічна. 13200
-
Дівчатка, доброго вечора, хто зможе завтра постригти чоловіка?
-
Привіт, будемо здавати у саблет 2х кімнатну квартиру з 1 листопада 1273$ + світло окремо
-
Вітаю, підкажіть, хтось переводив свідоцтво про народження? Який це процес ( для pr)? Кули звернутися ?
-
Снимал свои металлические брекеты и устанавливал Invisalign в children dental world, стоило это 2500. Можно в рассрочку
-
Номер для информации и обхода авто указано
-
Є у когось варіант пробити кокс?
-
Это район даунтауна, я так понимаю? Не совсем ориентируюсь пока
-
Труднощі перекладу. Ну, шановні мої, я все розумію, розмовна англійська дуже важлива, але коли доходить до такого, неможливо не потролити. Дякую авторам повідомлень за яскраві зразки. Народна творчість не вмре, не загине. Ну, не хочете бути грамотними в своїй рідній мові - ваше право, але тут всі на екзамени зібралися. Кров з очей, з самого ранку
-
Труднощі перекладу. Ну, шановні мої, я все розумію, розмовна англійська дуже важлива, але коли доходить до такого, неможливо не потролити. Дякую авторам повідомлень за яскраві зразки. Народна творчість не вмре, не загине. Ну, не хочете бути грамотними в своїй рідній мові - ваше право, але тут всі на екзамени зібралися. Кров з очей, з самого ранку
-
Почекаю автора
-
А що ви хотіли. Foot -стопа, food - їжа. Тепер думайте
-
Смішно
-
Право на володіння і користування стопами, тими що нижче ніг.
-
Підкажіть будь ласка, що таке футсертифікат?
-
maps.app.goo.gl/b8JE3ofVY6vW7jj17 Вже не даунтаун, але недалеко maps.app.goo.gl/KK46FG7fQHHs2Np5A
21 Jan 2023, 07:33
21148/90226
10 minutes ago