Вінніпег для українців Канада
-
Труднощі перекладу. Ну, шановні мої, я все розумію, розмовна англійська дуже важлива, але коли доходить до такого, неможливо не потролити. Дякую авторам повідомлень за яскраві зразки. Народна творчість не вмре, не загине. Ну, не хочете бути грамотними в своїй рідній мові - ваше право, але тут всі на екзамени зібралися. Кров з очей, з самого ранку
-
Труднощі перекладу. Ну, шановні мої, я все розумію, розмовна англійська дуже важлива, але коли доходить до такого, неможливо не потролити. Дякую авторам повідомлень за яскраві зразки. Народна творчість не вмре, не загине. Ну, не хочете бути грамотними в своїй рідній мові - ваше право, але тут всі на екзамени зібралися. Кров з очей, з самого ранку
-
Почекаю автора
-
Смішно
-
Підкажіть будь ласка, що таке футсертифікат?
-
Доброе утро, подскажите пожалуйста название магазина где продают книги украинские детские. Спасибо
-
Доброго дня, шукаю роботу з дітьми. Освіта Магістр дошкільної педагогіки. Всі сертифікати для цієї роботи є, зняття обмеження з Work permit є. Наразі я маю роботу, але дуже хочу працювати біля дітей, стаж роботи 8 років. Можливо у когось є якась інформація, будь ласка відпишіть мені я буду дуже вдячна 🤗🌺. Гарного всім дня та вдалого тижня 🌞🧚