Вінніпег для українців Канада
-
Там же где и биометрия ?
-
А если я не хочу снимать ограничения , мой медосмотр тоже подтянется ? И где его там смотреть ?
-
Добрий вечір, може хтось знає контакти міграційних консультантів? Бажано українсько мовних. Дякую
-
Добрий день скажить будьласка ми получили візи в канаду і хочемо летіти в травні .а кажуть шо програма діє тьльки до кінця березня це нияк неповліяє на получення work permit thank you so much
-
І для шостого класу теж цікавить?
-
Дякую
-
Доброго вечора! Ми з хлопцем хотіли би розписатись но не знаємо де і як таке можна ? Хтось може щось порадити ? Чи знає як і де ?
-
Доброї ночі. Шукаю кімнату у Вінніпезі. Срочно
-
Доброго времени, скажите как покупаются места для собак, у нас Кане корс, клетку надо сразу свою везти и как во время пересадок. Дуже дякую за видповиди.
-
Всем привет. Ребята, завтра 23.02 прилетаем ночью в 22,50. Семья 7 человек, 4 взрослых и 3 детей до 7 лет. Подскажите пожалуйста, кто может помочь набрать отели, которые принимают по программе cuaet. Мне написали, что пока волонтеры не откликнулись на наше время, чтоб нам помочь и забрать. Посоветовали прозвонить в отель уточнить на счет номером и довоза. У нас нулевой английский (((😭 хелп, как лучше быть, не хотим на улице ночью оказаться. Заранее спасибо большое 🙏
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, хто вилітав з Варшави в Торонто , а з Торонто у Вінніпег ? 1) Яка середня ціна за 3 особи , включно з багажем 3 валізи по 23 кг? 2) Вигідно бронювати на сайті Лот , чи купляти в аеропорту ?
-
В мене було тут 1 питання по поводу віку для дитини. Знижка до 11 років . Вашого повідомлення не бачу . Якщо не важко , напишіть будь ласка ще раз . Повідомлення можливо губляться
-
Чи можно по робочій візі получить допомогу після 31 березня