Вінніпег для українців Канада
-
Hey, I’m Hanna Fediaieva. I’m currently looking for a job in Winnipeg. I have Canadian work experience (catering, waiter, cashier, accepting orders) and international experience. I worked in the hotel and restaurant industry in Ukraine, Bulgaria and Italy. I also have experience working as an administrator in a gym. I will consider any full-time offers. Привіт, я Ганна Федяєва. Зараз я шукаю роботу у Вінніпезі. Маю канадський досвід роботи (кейтеринг, офіціант, касир, прийом замовлень) та міжнародний досвід. Я працювала у готельно-ресторанній сфері України, Болгарії та Італії. Також маю досвід роботи адміністратором в спортзалі. Розгляну будь-які пропозиції повної зайнятості.
-
Друзі, чудовий український фільм нашого українського режисера Олеся Саніна, який базується на реальних історичних подіях буде демонструватись у Вініпезі!!!🥳🥳Фільм знімався в Україні в Карпатах та ще декількох містах, може побачите в ньому і своє рідне місто. Фільм українською мовою, але з субтитрами на англійській мові, тому запрошуйте своїх англомовних друзів, бо фільм направду БООООМБЕЗНИЙ!!!!!! Доречі, кілька людей, які були причетні до створення та зйомок фільму зараз воюють, а молодий батько, який працював освітлювачем на знімальному майданчику зараз пропав без вісті і дружина з маленькою донею дуже вірять, що знайдуть його 🙏🙏🙏 За частину виручених коштів планують закупити дрони та зимовий одяг для наших солдатів🙏🇺🇦, отож мусимо долучитись і ми до цього, перебуваючи так далеко від України, але щодня думаючи і переживаючи за то все, що робиться на нашій рідній землі💙💛 www.eventbrite.ca/e/ukrainian-film-dovbush-winnipeg-tickets-728054439427
-
🇨🇦Вітаю Вінніпезькі Друзі!! Пропоную Послугу з Перевезення, Речей, Меблів, Матраців. Квартирні Переїзди: Машина Пікап Трак +1 431 588 25 68 instagram.com/deliverywinnipeg?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
youtube.com/live/hAaxJMwi2Jk?feature=share
-
Хтось із пацанів може підсказати,чи є у вінніпезі барделі ?
-
Пожалуйста, укажите мне где тут сарказм, я пока что вижу только мошенничество
-
Слушайте, вы пишете в канадской группе, здесь зп 5к грн в день считается не очень высокой. Давайте вы будете писать в украинских группах
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, який дешевший є маршрут в Україну і назад в жовтні.