Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня шукаю роботу Вінніпезі маю досвід в будівництві взагалі все що зв'язано з бетоном маю авто останні пів року працював в S&J Constr . Розгляну любі пропозиції маю досвід в підбірці красок до авто розуміюсь трохи на рихтуванні та покрасці авто.
-
Не подскажите, как в Виннипеге страховку медицинскую получить?
-
t.me/phonerepairwinnipeg
-
В Канаді мобільний зв'язок олігополія як і багато інших речей продукти, електроніка і тд. Тому все дорого і зазвичай однаково в ціні. Також тут прийнято багато скритих платежів відкривати після підписання договору або не оголошувати а просто мовчати. Тому якщо десь щось дешевше треба розбиратись до кінця багато прихованих моментів. Розрахунок на те що немає часу розбиратися, банальне нерозуміння англійської, звичка довіряти і тд і та.
-
Це не мої пропозиції а lucky плюс додаткові 10 доларів за активацію. І це тільки те що написано на сайті є ще ті платежі або умови що не розголошуються. Наприклад при розірванні контракту штраф 100 дол. Або оператор може без вашої згоди перевести на інший тариф і тд.
-
По суті і в Україні мобільний зв'язок це олігополія. Але ведення бізнесу прозоре оператори роз'яснюють за що ти платиш і немає прихованих моментів. А в Канаді це нормальна ситуація коли на ціннику 100 дол а в результаті ти будеш сплачувати 150 + одноразове ще 50.
-
Я можу зробити все без додаткових платежів і все пояснити українською
-
Неправда. Просто треба все питати. По факту тут немає ніяких "скритих" платежів