Вінніпег для українців Канада
-
‼️СРОЧНО‼️ С 1 февраля сдаётся 2 Bedrooms apartment. Квартира после ремонта в тихом и спокойном месте на юге Виннипега, р-н St. Vital. В пешей доступности супермаркет, парк, заправка, Dollarama, мн «7-eleven”, ТЦ St Vital в 5 минутах езды. Цена: 1398$ ( в стоимость входит отопление, вода) Место на парковке + 35$ Детали по телефону: (306)539-1745 Николай
-
‼️СРОЧНО‼️ С 1 февраля сдаётся 2 Bedrooms apartment. Квартира после ремонта в тихом и спокойном месте на юге Виннипега, р-н St. Vital. В пешей доступности супермаркет, парк, заправка, Dollarama, мн «7-eleven”, ТЦ St Vital в 5 минутах езды. Цена: 1398$ ( в стоимость входит отопление, вода) Место на парковке + 35$ Детали по телефону: (306)539-1745 Николай
-
Добрий вечір в моєї дочки був приступ епілепсії, ліки призначели а як найти лікаря там в Канаді?
-
Доброго вечір. Шукаю роботу завод,фабрика,будова немає різниці. Аби на повний робочій день
-
І я шукаю роботу, на склад, завод, фабрику. Хто б допоміг. А ще мамі взагалі будья яку, краще навіть як підробіток, бо вона взагалі мови незнає 🥲
-
Резюме. Детальні рекомендації щодо складання канадського резюме двох типів: простого і професійного.
-
Резюме. Детальні рекомендації щодо складання канадського резюме двох типів: простого і професійного.
-
Вилітаю у Венніпег 10лютого може ще хтось лететь напишіть
-
договора стандартные, где можно проконсультироваться по договору прежде чем подписывать, можно ли вносить свои дополнения, ? Дякую
-
Не встигаю, буду пізніше, не підскажете коли буде наступний ярмарок
-
У Вінніпезі ярмарок вакансій 2 лютого
-
А адрес у Вінніпезі можна дізнатись де він буде проходити 2 лютого
-
Вдячна за відповідь. Під час реєстрації докупляється багаж і в слідуючих аеропортах вже нічого не потрібно робити?. Багаж вже , автоматично, до кінця буде летіти? І ще маю питання : що робити , якщо в кінцевій точці щось з багажу не долетить, загубиться в дорозі? І ще : яких розмірів можна брати ручну кладь ( знаю , що 8 кг, але розмірів не знаю) і наплічник? Щиро вдячна всім за відповідь