Вінніпег для українців Канада
-
Чи обов'язково вклеювати фото тваринки у вет.паспорт?
-
Ще не брала квиток, чекаю паспорт з вклейки. Але планую Варшава - Париж -Торонто або Калгарі- Вінніпег. Можливо до Парижу на автобусі з України , ще не впевнена( бо в Парижі пересадка 5 годин і різні аеропорти, тому боюсь не встигну) А ви летіли звідки?
-
Дякую за відповідь. А ви летіли з пересадками?
-
Было бы здорово узнать кто
-
Я в мае месяце летела с Йориком в салон мягкая переноска. Моя красотулька и высокая и вес 7.5 кг. Так вот за месяц до вылета посадила на диету и она похудела на килограмм А на счет переноски она нам была мала. Пришлось собаке весь перелет лежать в переноске. Для этого я ее заранее за пару дней носила в переноске что б малышка привыкла к таким условиям
-
Доброго дня! Хтось ще буде летіти до Канади чи всі вже прилетіли?)
-
Продам три гифт карты apple за 100$
-
Ок зрозуміло зорієнтуйте по цінах ,якщо наприклад 1 бедрум,або студія
-
Продовжити да, а ось ціна, може лишитися така ж або на 50$ більше, мені говорили що на наступний рік ціна лишилася 53$
-
В аеропорту познайомишся, буде видно скільки є українців, я коли прилетів в Вінніпег, думав що сам, а виявилося десь 15 людей було.
-
Добрий день, мені 16 років. Шукаю роботу, яка пов'язана з прибиранням будинку і подвір'я або робота у супермаркеті, після школи на неповний робочий день. Маю WORK PERMIT.