Вінніпег для українців Канада
-
В аеропорту познайомишся, буде видно скільки є українців, я коли прилетів в Вінніпег, думав що сам, а виявилося десь 15 людей було.
-
Добрий день, мені 16 років. Шукаю роботу, яка пов'язана з прибиранням будинку і подвір'я або робота у супермаркеті, після школи на неповний робочий день. Маю WORK PERMIT.
-
Hello everyone, I’m looking for 1 bedroom apartment (sublet) in area Strauss Drive, Murray industrial Park . I also have a cat with me. Maybe someone planning to move around 28 of October 😊 You can connect me by phone or @VoTetiana +1 (431) 294-6477 (Tetiana)
-
Пишите в личку
-
Требуется водитель-грузчик на небольшой грузовичок, на доставку быт.технике, оплата 18$ в час, на 3 дня. Оплата наличка.
-
я подключил oxio. цену выбираете сами в зависимости от желаемой скорости. я выбрал за 45 баксов. вильмы HD 1040 без проблем .прислали можем, подключил всё в течении полу часа. за то что подключился от подруги, дали по месяцу бесплатно . могу скинуть ссылку. если есть вопросы, пишите, помогу чем смогу . пользуюсь месяца три уже. проблем никаких. я доволен. без контракта
-
Привіт всім! Сподіваюся, у вас все добре. Я хотів зв’язатися з нами та дізнатися, чи шукає тут хтось на повну або часткову ставку асистента з обробки даних/заробітної плати. Ця можливість дозволяє гнучко організувати роботу з дому. Ключові деталі: - Тип роботи: повний або неповний робочий день - Посада: помічник із обробки даних/заробітної плати - Розташування: віддалене (відкрите для заявників з будь-якого місця тут у Канаді) - Вартість: безкоштовно - Безкоштовне навчання - Компенсація: 15 доларів США за годину за повний робочий час, щотижнева оплата - Пропоновані переваги: медичне страхування, короткострокова та довготривала непрацездатність, час відпустки, гнучкі дні та бонусна програма для працівників - Попередній досвід не потрібен Якщо вам цікаво дізнатися більше про цю можливість, надішліть мені повідомлення. Дякую тобі!
-
Гдслыр, приятно познакомиться 🤔