Вінніпег для українців Канада
-
Так какой вопрос, что вы хотите задать его в знакомства Виннипега?
-
Хто здавав квартиру в саблет. Підкажіть порядок дій у особисті. Дякую 🙏
-
Доброго дня. Потрібна швея, район Пембіна. Потрібно замінити замок в джинсах, та ще деякі речі. Дякую
-
Я не думаю, а спрашиваю и спрашиваю конкретно у людей в этом чате, я не имела ввиду вообще всех
-
Ну, залежить від авто. Заїдьте в майстерню та запитайте вартість заміни скла і вартість самого скла. Можете на офіційному дилері. Якщо вартість чуттєво більша за 200 доларів - звертайтесь в МПІ, якщо ні - не створюйте собі рекорд, ремонтуйте за власний кошт
-
Добрий день, підкажіть де знайти правила дорожнього руху у вініпезі, та я чув про якийсь тренажер де можливо прохожити тест який буде на іспиті з теоріі
-
Ціну знижено! Блатний потужний бездротовий пилосос з усіма насадками та в оригінальній коробці, навіть є чек про покупку. У використанні буквально 3 місяці. JIMMY Cordless Vacuum H9 Pro with full set of brushes and heads. 250$ Самовивіз з Outlet Collection (Southwest) Характеристики (реальний конкурент Dyson): Voltage: 28.8V Rated Power: 600W Suction Pressure: 25000Pa Airflow: 1.35m³/min Suction Power: 200AW Motor: High Efficiency Brushless Digital Motor Working Time W/Electric Head: 15/25/60Mins Working Time W/O Electric Head: 17/30/80Mins Charging Time: 4-5H Noise: 82dBA Dust Cup Capacity: 0.6L Ще в наявності