Вінніпег для українців Канада
-
Можна забрати сьогодні або в Суботу до опівдні
-
#job Вінніпег, Манітоба. Вакансія Data Assistant в компанії Nordstern Group. Чудова можливість для нещодавніх випускників або новачків у цій сфері. nordsterngroup.applytojob.com/apply/Ao9m8CbEQG/NG-Data-Assistant?source=Our%20Career%20Page%20Widget
-
KIA Soul EX+, 2021, 2.0, 93.000 км (highway mileage), зимова резина, салон комбінована шкіра, підігрів руля/сидінь, wireless andoid auto/apple carplay, сліпі зони/утримання в полосі, безпровідна зарядка, led. 23.499$. 210$ bi-weekly, 7 років.
-
В загальному найбільше підходять construction worker та carpenter.
-
Доброго дня. Хто має контакти нотаріуса україномовного? Потрібно зробити довідку в Україну що я проживаю в Канаді.
-
Привіт, дякую за відповідь, на жаль, я пізніше(
-
Ніхто тут номер не переварює. Достатньо переглянути carfax. Краще купляти в офіційного дилера. Штрафи не прив'язані до авто, тільки до власника. Тому штрафи не мають значення
-
Вітаю! Я працюю на Вікар Ніссан 1424Regent Ave. Заїжджайте до нас, у нас всі авто "чисті" та немає махінаторів😊 Про все розповім:)
-
Привіт люди. Як правильно називається професія по ремонту квартир, гіпсокартон, шпаклювання, малювання, укладання плитки?
-
Привіт люди. Як правильно називається професія по ремонту квартир, гіпсокартон, шпаклювання, малювання, укладання плитки?
-
Привіт, я буду летіти наприкінці місяця
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста сейчас в гостинице Best Western можно распечатать? Заранее большое спасибо.
-
Всім привіт .шукаю кімнату на підселення .порядність гарантую
-
Віддам за 30$
-
Карпентер вроде плотник, не?
-
Canadian Goodwill Industries , посмотрите какая локация ближе к вам. Но лучше ехать в те ,что по больше. У них бывают очень хорошие вещи, мебель. И скидки на эту мебель бывает до 50 %. Есть их сайт в Фб. Они ещё И доставку делают. Удачи
-
Дякую велике )
-
Судячи з усього, це ця будівля maps.app.goo.gl/sXti1yhK4nnAp8er8
-
Так, все вірно )
-
Вітаю, продаю свій Jeep Compass 2016 High Altitude 4x4 (AWD). 2.4L в чудовому стані. Clean title, без аварій Safety до Березня 2024 АКПП Пробіг 112500км Люк, підігрів сидінь, шкіряні сидіння, ремоут старт/стоп, блок підігріву для зими, блютуз, круїз контроль, керування мультимедіа на рулі 2 ключі, історія обслуговування від попереднього власника (канадці), є також Carfax report на момент купівлі (березень 2023). С$17500 Продажа у зв'язку з переїздом
21 Jan 2023, 07:33
22629/90172
45 minutes ago