Вінніпег для українців Канада
-
Доброго ранку!Хто знає, чи працює сьогодні фудбанк від UNO на Main street?? Дякую!
-
Огонь
-
Класнючий який)
-
Кому такий раритетний комод? Самовивіз.
-
Підкажіть,а на Укрпошті вони ці 10 кг рахують по вазі,чи як Нова пошта - вага 1 кг,а от об'ємна (по розмірах) 3кг,от і виходить що кілька об'ємних легких відносно речей,а по факту оплата більше
-
Доброго дня. Запропонуйте хтось пару стільців пліз в сегменті ціни для новоприбулих)))
-
А де ви знаходитесь?)
-
Якщо шафки і шухлядки збирати, наприклад на кухні - cabinetmaker
-
Якщо плитка - tile setter, або tile installer
-
Drywall installer/finisher
-
Закуска з мене
-
Давайте знайомитись. Можна в вечері до мене на bbq
-
👀 ЧИТАЮТЬ ВСІ‼️ ⚠️⚠️ Адміністрація групи не несе відповідальності за дії учасників, які опублікували оголошення, пропозиції . ➡️➡️Всі ризики від угод між учасниками группи беруть на себе. 🟢 Д О З В О Л Е Н О ✅ Підтримувати Україну та українців); ✅ Спілкування - будь якою зручною мовою. Вітається українська))) Але не забуваємо вивчати мови Країни, яка надає нам допомогу. Закарпатською, Одеською та Харківською спілкуватися також дозволено😁; ✅ В чаті дозволено розміщати посилання на офіційні джерела урядових порталів країн, якщо у Вас є ресурс, який несе корисну інформацію - узгодити це питання з адміном групи. ✅ Поважайте один одного і все буде Україна 🇺🇦. 🔴 З А Б О Р О Н Е Н О 🚫 Не сперечатися на чутливі для українців теми: мову та політику. 🚫 Не переходити на особистості. 🚫 Не спамити БАН 🚫 Забороняється публікувати контент який не по темі даної спільноти.БАН. 🚫 Забороняється розміщувати посилання на інші канали, спільноти, сайти тощо. БАН. 🚫 Забороняється пересилка любого контенту, фото, аудіо, картинки тощо 18+ 🚫 Реклама заборонена, питання по рекламі до Адміністратора @melpawa
-
Таку наприклад)
-
Бажано жіночої статі) для якої і саму смачну рибу зроблю.
-
Тогда текст должен быть с предложением знакомства, а не в виде рекламы или продажи чего либо
-
Я хочу познайомитись з поціновувачами сала)
-
Технічно це може бути у барахолці
-
Добрый день. Данный раздел называется знакомства. А вы предлогаете, как я понимаю мясо. Я советую написать вам в разделе "реклама"
-
Є в наявності свіже
21 Jan 2023, 07:33
about a minute ago