Вінніпег для українців Канада
-
Clean title, safetied. AWD (all-wheel drive) with cruise control, air conditioning, backup camera, Bluetooth, and aluminum rims. Power seats, windows, locks, and mirrors. Sirius XM radio and Onstar. I need to move to another country, so I am selling. The car is quiet, reliable, and roomy. Front brake pads recently changed. Oil changed in April. Nothing needs fixing. There is no rust, just tiny spots on the bottom of the doors. I have a Carfax report on it, write me, and I will give you the link. You can see the custom grille on the front. If you don't like it, it's easy to remove with a screwdriver. Nokian 235/60 R17 all-season tires in good condition, 7mm or more. Comes with a set of winter tires Toyo 235/60 R17 on steel rims. The remaining tread is about 5-6mm. Engine 2.4L L4 DOHC 16 valves Power 182 hp @ 6700 rpm Transmission 6-speed automatic Body Sport Utility Fuel consumption with conditioner on (from my practice): city 10-12, highway (80-90kmh) 6.5-7, highway (105-109kmh) 7-7.2 l/100.
-
Паспорт, виза, распечатанный предварительный work permit (если вам прислали его на почту, но могли и не присылать)
-
Або що треба для того, щоб отримати work permit.
-
Добрий вечір. Мене цікавить наступне... які документи треба пред'являти офіцеру при першій посадці в Канаді?
-
Семья из 4 людей из 4 ребёнка и взрослые?
-
Отдам диски 16. 5х114.3
-
Ок. Дуже дякую вам. 🤝👍. Заспокоїли. А то я заснути не можу, думаю чи без нього мене не завернуть . В Польщі 12-а ночі.
-
5х114.3
-
Может кому нужны диски 16 отдам бесплатно
-
Ничего страшного, иногда не присылают на емейл, такое бывает. Главное приехать до конца марта 2024
-
2015 kia Forte EX 4-дверний седан 2.0 л Автоматична коробка передач FWD Відновлений титул Приватний продаж $ 10200 + 7% податків Кондиціонер Автоматичні фари Електричний протитуманний екран Передні сидіння з підігрівом Дверні замки з електроприводом Сидіння з електроприводом та підтримкою пиломатеріалів Камера заднього виду CD-програвач Am-Fm Strereo CD-програвач MP3-програвач Бездротовий зв'язок Bluetooth Система безключового доступу з дистанційним запуском Дзеркала з електроприводом та регулюванням Дзеркала з підігрівом Антиблокувальна гальмівна система Круїз-контроль Підсилювач керма Автоматичне складання бічних дзеркал Свіжий сейф, з новою заміною масла та новим акумулятором (2 тижні)
-
Бесплатно отдам диски 16 5/114.3
-
Буду на початку лютого, усе беру з собою - інструменти, матеріали, але нічого не знаю, їду в нікуди))) буду шукати житло, студію де буду працювати. Подивіться мої роботи в інстаграм. Напишіть мені в особисті, що хочете зробити на якому місці якого розміру і покажіть приклади желаемого. може ви мене дочекаєтесь, та зробимо)))
-
хочу зробити тату але не з таким прайсом як тут😢