Вінніпег для українців Канада
-
Семья из 4 людей из 4 ребёнка и взрослые?
-
Отдам диски 16. 5х114.3
-
Ок. Дуже дякую вам. 🤝👍. Заспокоїли. А то я заснути не можу, думаю чи без нього мене не завернуть . В Польщі 12-а ночі.
-
5х114.3
-
Может кому нужны диски 16 отдам бесплатно
-
Ничего страшного, иногда не присылают на емейл, такое бывает. Главное приехать до конца марта 2024
-
2015 kia Forte EX 4-дверний седан 2.0 л Автоматична коробка передач FWD Відновлений титул Приватний продаж $ 10200 + 7% податків Кондиціонер Автоматичні фари Електричний протитуманний екран Передні сидіння з підігрівом Дверні замки з електроприводом Сидіння з електроприводом та підтримкою пиломатеріалів Камера заднього виду CD-програвач Am-Fm Strereo CD-програвач MP3-програвач Бездротовий зв'язок Bluetooth Система безключового доступу з дистанційним запуском Дзеркала з електроприводом та регулюванням Дзеркала з підігрівом Антиблокувальна гальмівна система Круїз-контроль Підсилювач керма Автоматичне складання бічних дзеркал Свіжий сейф, з новою заміною масла та новим акумулятором (2 тижні)
-
Бесплатно отдам диски 16 5/114.3
-
Буду на початку лютого, усе беру з собою - інструменти, матеріали, але нічого не знаю, їду в нікуди))) буду шукати житло, студію де буду працювати. Подивіться мої роботи в інстаграм. Напишіть мені в особисті, що хочете зробити на якому місці якого розміру і покажіть приклади желаемого. може ви мене дочекаєтесь, та зробимо)))
-
хочу зробити тату але не з таким прайсом як тут😢
-
Привіт, збираюся у лютому приїхати. Хочете зробити тату чи теж тату майстер? instagram.com/tattoo_sleduk_ola?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
-
Добрый день! Продам Dodge Avenger 2008 года Машина в хорошем состоянии Требует небольшого ремонта Машина была в использовании 6 месяцев , причина продажи - покупка новой Коробка автомат Передний привод No safety Цена 2000$ За более детальной информацией пишите в лс 😊