Вінніпег для українців Канада
-
дык це коаксиал. ще й сплитер на 2 девайса. вобщем конечно есть подозрение что по особонаркоманской схеме там могут давать инет через модем, но это настолько древняя технология, что толку от такого провайдера всеравно никакаого. ибо там и скорость ниочем. ну и как минимум сплитер там бы точно не вешали для интернетов.
-
ну хз, коаксиал вроде как потолок 10 мегабит в состоянии. а гигабиты это уже оптики. с учетом подмеса сигнала видео к данным... да всего по 2м проводам - вобщем не, чтот там не то прям совсем. но для интереса я конечно покопаю эту тему. но чтот прям не сходится совсем с тем что знаю
-
ну це да, але там жеж ну десятка, ну не більше буде, бо кожни 500 метрів репітери, ра ще цифра кабельного підмішана в сигнал. тобто ось взагалі не факт что там чистий коаксіал в трассі. може де до будинка таки оптика прокинута а останню милю заживили на мідянку , типу че там 30 метрів прокинути с перетворювача)
-
ну прост даже из того нашлось-нагуглилось то коаксиал вроде как в основном за белл и роджерс остается, ну в плане один с дсл, второй с кабелем коаксиальным, но там скорости же прям сильно ниже сотки вроде. вобщем нипанята. как говорила Алиса - все страньше и страньше) вывод один - говорить что ниченипанимаю, нчиенет - присылайте специалиста :D нет чтоб как белые человеки все на оптику перевести. та же америка не паритцо и везде раскидывает, даже в леса тянет
-
HomePNA до 144 мбіт на пристрій. Docsis3 Upto 444 uk.m.wikipedia.org/wiki/DOCSIS Технологія стара, але ще використовують у місцях, де є коаксіальний кабель, і нема змоги замінити на оптику. Дуже багато у Великобританії, Чехії.
-
Я запускав HomePNA, метрів на 800. З купою спліттерів. Але на кінцях стояли підсилювачі зворотнього сигналу. Воно реально працює, якщо все прораховано. Також обслуговував docsis. Там коаксіал висів по кілометру. Звісно, швидкості не гігабіти. Але цілком пристойно працювало. Якщо монтаж ліній виконаний чисто.
-
Не думав що таке зустріну в Канаді. Було круто піймати флешбек у минуле... у високорозвиненій країні.
-
Доречі, може хтось знає, де є набір в місцеві провайдери? Network technician, network engineer, network administrator, wireless network technician або щось подібне. Також є досвід з телефонією.
-
Так. Там регулярно розсилку роблю. Дякую.
-
Згоден. Але у мене якраз таке коло знайомств. Мало технарів, і багато кухарів. :-)