Вінніпег для українців Канада
-
ну це да, але там жеж ну десятка, ну не більше буде, бо кожни 500 метрів репітери, ра ще цифра кабельного підмішана в сигнал. тобто ось взагалі не факт что там чистий коаксіал в трассі. може де до будинка таки оптика прокинута а останню милю заживили на мідянку , типу че там 30 метрів прокинути с перетворювача)
-
ну прост даже из того нашлось-нагуглилось то коаксиал вроде как в основном за белл и роджерс остается, ну в плане один с дсл, второй с кабелем коаксиальным, но там скорости же прям сильно ниже сотки вроде. вобщем нипанята. как говорила Алиса - все страньше и страньше) вывод один - говорить что ниченипанимаю, нчиенет - присылайте специалиста :D нет чтоб как белые человеки все на оптику перевести. та же америка не паритцо и везде раскидывает, даже в леса тянет
-
HomePNA до 144 мбіт на пристрій. Docsis3 Upto 444 uk.m.wikipedia.org/wiki/DOCSIS Технологія стара, але ще використовують у місцях, де є коаксіальний кабель, і нема змоги замінити на оптику. Дуже багато у Великобританії, Чехії.
-
Я запускав HomePNA, метрів на 800. З купою спліттерів. Але на кінцях стояли підсилювачі зворотнього сигналу. Воно реально працює, якщо все прораховано. Також обслуговував docsis. Там коаксіал висів по кілометру. Звісно, швидкості не гігабіти. Але цілком пристойно працювало. Якщо монтаж ліній виконаний чисто.
-
Не думав що таке зустріну в Канаді. Було круто піймати флешбек у минуле... у високорозвиненій країні.
-
Доречі, може хтось знає, де є набір в місцеві провайдери? Network technician, network engineer, network administrator, wireless network technician або щось подібне. Також є досвід з телефонією.
-
Так. Там регулярно розсилку роблю. Дякую.
-
Згоден. Але у мене якраз таке коло знайомств. Мало технарів, і багато кухарів. :-)
-
Так і планую робити. Через 3 тижні прилітаємо. Відразу піду по провайдерам. Буду голову морочити. Дякую всім за підказки.
-
я до того що linkedin це в основному більш айтішна тема, ну і все що навруги з цим. тобто профі в технологіях, датасаенс, smm , технарі і 'вот это фсе' і для мене дикунство коли туди відправляють шукаті роботу на сюрвівал джоб покоївками та помічніками кухаря)
-
Зареганий. Але так як коло знайомих більш українське, то і рекомендації прилітають локальні. В крайньому випадку - Європа.
-
У меня проблема с корнем зуба, но 1000 Я не готов платить там больше даже по этим расценкам. Придется терпеть (
-
Доброго дня. Будь ласка якщо хтось має інформацію як отримати / оформити фінансову допомогу для новоприбулих? Рахунок в банкі вже відкрили.
-
Вмію розбирати кабелі, зачищати волокна, укладати муфти, варити. Вмію гарно укладати по приміщенню. Вмію проектувати ftth, pon. Також займався проектуванням оптичних мереж для систем міського відеонагляду. Досвід є у побудові мереж від початку, на рівні монтажника, до проектування, написання білінгу для провайдера, і реєстрації своїх автономних систем у ripe. Але, наскільки я розумію, в Канаді не варто писати весь досвід у CV, бо то якось over skills. Тому і делеема, який вектор вибрати, і на що орієнтуються. Як в тому анекдоті: і розумний, і гарний.... :-)