Вінніпег для українців Канада
-
Продаю 2005 рік.336000 пробігу сейфіті є .Ціна 4500
-
А какая разница , кой образец? Доллары без проблем меняют в банке, как и евро
-
Всем привет, подскажите пожалуйста, как с Украины можно перевести деньги в Канаду ? Спасибо
-
Яка у вас сфера діяльності?. Я маю кілька знайомих, які працюють у сусідніх містах, в інтернет провайдера. Теж ІТ. Але дещо інший напрямок. Я планую приліт через кілька тижнів. Розіслав 100500 CV на усілякі позиції з теми. Але поки що було лише декілька додаткових тестувань. Ніякої конкретики. Зустрічав кілька вакансій в державні контори, але там треба місцева освіта. І то більше напрямок "системний адміністратор". Нажаль, поки що "глухо".
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street . Моя сторінка в інстаграмі www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер.
-
Відеорегістратор 25$
-
Взуття осіньо- весняне розмір 7 -10$ Зимове розмір 6-10$
-
Здається 1bedroom у саблет з 1 листопада Договір до 30 жовтня 2024 року. Адреса 290 Colony Street Тихий та спокійний будинок. Поруч Manitoba Legislature Building, Winnipeg Art Gallery. 2хв до автобусної зупинки, в 10 хв пішки Safeway, Starbucks, Shoppers Drug Mart. В квартирі вся сучасна техніка, помудомийна машина, мікрохвильова піч Кухня, вітальна і 1 спальня, туалет. Пральна та сушильна машина спільна. Також в будинку є amenity room, тераса з чудовим краєвидом. Ціна 1108 включає всі комунальні послуги та інтернет.
-
Доброго дня! З 18/10/23 року здається 1 кімнатна квартира за адресою : 708 Kildare Ave.E, Транскона. Менеджер володіє російською та українською мовами. Бізнес тайм : з 8 до 17:00. Тел. 1(431) 778-7708. Прохання в директ в телеграм не писати. Звертатись тільки за вказаним вище номером. Фото не надаю. Вартість 950 сад, без світла. Світло приблизно 20 сад, парковка 23 сад. Інтернет під'єднуєте самостійно. Опалення та вода включені. Для попереднього огляду звертайтесь за вказаним вище номером щоб призначити зустріч.
-
Продаю. Ціна 4500$. Пробіг 336000. Є сейфіті.