Вінніпег для українців Канада
-
Це для мокрого снігу? А як вони для сильного морозу, бо бачу низ типу резиновий?
-
Нет их сейчас нигде нет. Будут к началу декабря. Есть просто 15 и плюс
-
Это студенческий план, там нет активации
-
Клас, а що за фірма, підкажіть, будь ласка, де купляли?
-
Доброго дня! Постіль брали в ikea. Там склад- бавовна, є різні розміри, ціни найприємніші, в інших магазинах такі ціни за поліестер.
-
На работе в сильный мороз я такое носил, очень хорошие сапоги
-
Dakota, покупал в Mark's, стоит 300, если не ошибаюсь
-
Які кращі?
-
Вы нам так же говорили. В итоге оператор сказал никто не будет возвращать. Вы же пытались решить этот вопрос .но не вышло . Так же у нас на вирлжин было, но там 25 с человека взяли в не 50
-
Привіт , таке питання чи можливо взяти хороший автомобіль до 20 тис в кредит ? Можливо хтось має досвід у цьому питанні.
-
Привіт , таке питання чи можливо взяти хороший автомобіль до 20 тис в кредит ? Можливо хтось має досвід у цьому питанні.
-
Да, я помню. Сейчас этот вопрос пофиксили после того как я написал письмо руководителю роджерс по Манитобе
-
Можливо. Якщо працюєте і нормально заробляєте, то тим більше. Шукайте дилершипи, які перепродують б/у авто. Але кожну машину треба дивитися, звісно.
-
Это контакты русскоязычных и украино-говорящих менеджеров кто поможет с продажей авто в Winnipeg: Александр Birchwood Honda 🇯🇵 +12049607737 1401 regent ave [email protected] ____ Денис Vickar Nissan🇯🇵 +1 204 898 02 99 1424 Regent ave. Winnipeg [email protected] ____ Elshan Alakbarov Dodge Chrysler 🇺🇲 +1 (204) 848-5103 [email protected] ____ Артем Murray Hyundai🇰🇷 1700D Waverley St, R3T 5V7 +1-431-334-6102 [email protected] ____ Юрій Crown Acura🇯🇵 +1 431 293 47 21 1700 Waverley St [email protected] ____ Юрий JIM Gauthier KIA🇰🇷 +14317927799 WhatsApp 2536 McPhillips St, Winnipeg [email protected]