Вінніпег для українців Канада
-
www.google.ca/search?q=greenwood%20dental%20dr%20alexandr&client=safari&sca_esv=563438282&hl=en-ca&sxsrf=AB5stBh1GFoLDIZDvkml77RL1oywiYob_A%3A1694107357225&ei=3Qb6ZNqpDYPx0PEPnOGe4AY&oq=greenwood%20dental&gs_lp=EhNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwIhBncmVlbndvb2QgZGVudGFsKgIIADIHECMYsAMYJzIKEAAYRxjWBBiwAzIKEAAYRxjWBBiwAzIKEAAYRxjWBBiwAzIKEAAYRxjWBBiwAzIKEAAYRxjWBBiwAzIKEAAYRxjWBBiwAzIKEAAYRxjWBBiwAzIKEAAYRxjWBBiwAzINEAAYigUYyQMYsAMYQzILEAAYigUYkgMYsAMyFhAuGIoFGMcBGK8BGMgDGLADGEPYAQEyFhAuGIoFGMcBGK8BGMgDGLADGEPYAQEyFhAuGIoFGMcBGK8BGMgDGLADGEPYAQEyFhAuGIoFGMcBGK8BGMgDGLADGEPYAQEyFhAuGIoFGMcBGK8BGMgDGLADGEPYAQEyFhAuGIoFGMcBGK8BGMgDGLADGEPYAQFI6gpQAFgAcAF4AZABAJgBAKABAKoBALgBAcgBAOIDBBgAIEGIBgGQBhG6BgQIARgI&sclient=mobile-gws-wiz-serp&asid=canlbsc#trex=m_t:lcl_akp,rc_f:rln,rc_ludocids:13151961871238841697,ru_gwp:0%252C7,ru_lqi:ChxncmVlbndvb2QgZGVudGFsIGRyIGFsZXhhbmRyIgOIAQFInc-rw8CwgIAIWioQABABEAIQAxgAGAEiHGdyZWVud29vZCBkZW50YWwgZHIgYWxleGFuZHKSAQdkZW50aXN0qgFoEAEqICIcZ3JlZW53b29kIGRlbnRhbCBkciBhbGV4YW5kcigAMiAQASIcsal6dtPW6uhIxzTeFNEFIY6UJHv7mmyvNwD18zIgEAIiHGdyZWVud29vZCBkZW50YWwgZHIgYWxleGFuZHI,trex_id:st4f5c
-
Можна адресу або якісь контакти 🙏
-
Мені все одно я буду все дивитись 🤣
-
ну як варіант суто жіночо-дитячій відділ, одяг та косметику з іншим суто жіночим-дитячим окремо, і йм простіше шукати, і не будуть змішувати перебивками простирадл якісь маленькі пости. а інший треш можно і в одному тримати. ного зачасту не супроводжують десятками фоток :D
-
Здаємо в саблет 1 бедрум апартаменти $1164. Вільна з 1 листопада. Адреса - 636 St Anne's Rd. Контракт до липня. Жили більше року. Поруч школи, Sobeys, No Frills, Shoppers, St Vital Mall, Walmart. Автобусна зупинка, до даунтауна 25 хв. Ціна включає воду. Hydro окремо. За окрему оплату можемо залишити ліжко queen та диван.
-
Будь який сервіс ремонтує "не за всі гроші світу".
-
Отримуючий повинен бути оплатити 30% ціни техніки на таможні в Україні. Готові до цього?
-
Це заборонено усюди))) тут просто жорсткіше з цим. Але все одно залежить від екіпажу. Якщо прям спілкуєтесь -100% штраф. Якщо подивились на екран та одразу прибрали- майже завжди ок. Я декілька разів навпроти авто поліції користувався телефоном в заторі у межах розумного та було ок. Але краще не ризикувати
-
А я бы посмотрел на сервис за все деньги мира
-
Хочеш мати ніжні пудрові брови, візуально більш об’ємні губи, межреснічноий татуаж для ефектного вигляду. 😉 Чекаю за адресою 1855 Main Street Mario’s House of Beauty або пиши в direct 📩 instagram.com/olia.lashes_?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg%3D%3D&utm_source=qr
-
Слова не по теме конечно, прошу не судить строго. Но, так до истерики смешно, "все деньги мира". Кто это придумал высказывание, зачем , а главное все как инфицированные вирусом, пользуются этим. Разве это мудрое что-то?! Не понятно. Но смешно...)))) Всем добра. By happy always)