Вінніпег для українців Канада
-
В п'ятницю 13, я розминувся з дівчиною в кімнаті де отримують work permit в Торонто. В неї світле волосся, сірі очі, була в білих кросівках, та світло сірих джинсах. Ріст приблизно 165-170, вага 55-59 кг. Якщо це ви - напишіть мені, будь ласка, в приватне.
-
Доброго дня шукаю квартиру з 1 листопада 2 бедрум ! В безпечному районі так як в мене двоє діток 🫶Всім гарного дня 🌷
-
Доброго всі дня. З 1 листопада здається в суборенду 1 кімнатна квартира за адресою 265 Princess st. Ціна 1235$ + hydro. Чудовий варіант для тих хто тільки приїхав, хороша автобусна розв'язка, поруч Red River College. Перегляд до 2ї години дня. Якщо є питання, звертатися в особисті
-
Нет, нельзя
-
Общим потоком, подаете анкету на visitor visa, оплачиваете визовый сбор, отпечатки и тд
-
Доброго дня . Маю питання на рахунок кредитування у банку . Можливо хтось має інформація яка процентна ставка.Також можливо хтось може порекомендувати кредитного брокера
-
Добрий день! З 1-го листопада здається затишна квартира 1 bedroom в новому домі. Розташована на півдні Вінніпегу.Pet friendly.В будинку є спорт зал з новими тренажерами.Також є кімната для відпочинку. Де ви можете зустрітись з друзями, або попрацювати в тиші. Також на першому поверсі є ванна кімната для тварин.В квартирі є холодильник, плита , духовка, пральна та сушильна машина. Можлива оренда помісячно. 1598$/м+ електрика. 745 Ballantrae Dr. До автобусної зупинки 3 хвилини. На всі питання відповім в особистих повідомленнях!
-
Мені не має різниці