Вінніпег для українців Канада
-
Мені не має різниці
-
А уточните вопрос. Педиатр, который отучился и приехал с Украины? Который может легально практиковать в Канаде? Или вам все равно лишь бы он с Украины приехал, и не важно что в Канаде он практиковать не может? Или просто тот, который говорит на украинском?
-
30 ₴
-
Доброго дня! Хто знає чиє українські педіатри в манітобі? Дуже потрібно👏🏻
-
Вибачте, хотіла допомогти. Розумію що таке шукати роботу.
-
На жаль, я теж це можу.Я тільки-но з співбесіди сказали у мене досвід маленький, потрібні з великим досвідом.
-
У вас є досвід на кухні кухарем?
-
🚕Авто в оренду Канада Вінніпег- Манітоба 🚕 🚘Зимові / Літні / Всесезонні шини та диски, любих розмірів та брендів! ✅МРІ зимове фінансування до 4 років! ✅Сплачуйте від 40$ на місяць! ✅ Доставка безкоштовна ✅ Встановлення безкоштовне ✅ Оренда щоденно 🚗▪️Від (37$/день) + податки ▪️6000 км/міс ліміт 💵 500$ депозит для щоденні , на неділю/ якщо більше неділі - 750$ ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES 🚖 UBER - 462.5/тиждень ( deposit -1000$) 🚖 DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES - 1200 місяць ( dep 750) ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро 📱 Instagram - Uber. winnipeg Telegram- @win_uber
-
Доброго дня усім Підкажіть будь ласка. Ми будемо везти з собою чужого кота їхньому господарю. Чи дозволять мені перевозити його без доручення чи потрібен якийсь дозвіл. Бо в документах вписані господар і господиня, а не я.Дякую.
-
Nail machine ,витяжка Працює без проблем,відео додатково є 35$
-
Сенсорна nail Lamp 25$