Вінніпег для українців Канада
-
Напишіть, будь ласка, детальніше, як саме проходить цей speaking club. Я двічі реєструвався якось, але обидва рази не вдалося прийти.
-
Дуже дякую за інфо. Нічого, завжди варто пробувати. Ніколи не знаєш, де підфортить.
-
Привіт всім👋, зараз знаходюсь в пошуку житла, добре було б орендувати з 1 або 15 листопада, шукаю кімнату на підселення або 1 bedroom, до 1000 CAD. Розгляну всі варіанти! ДЯКУЮ🙏🙂
-
Только налил
-
Что-то ты рано сегодня
-
🇨🇦 Всім доброго ранку. До вашої інформації (для вашого відома), це історичний день у Канаді. Вперше в історії Канади як нації представник першої нації буде приведений до присяги як прем’єр-міністр канадської провінції. Сьогодні вранці о 10 ранку Wab Kinew буде приведений до присяги як прем'єр-міністр Манітоби. Я впевнений, що церемонія присяги буде досить незвичною. Якщо вам цікаво подивитись цю церемонію, її мають транслювати по телебаченню (я думаю, CBC і CTV) приблизно о 10 годині. Ви можете спостерігати за канадською історією, як це відбувається.
-
Добрый день ,ищу работу печаль канечно отели уборка,в ресторанах галерей и т д рассматриваю завод склад упаковку на хлебазавод ,млжет кто то видел набор ,напишыте в личные смс