Вінніпег для українців Канада
-
Что-то ты рано сегодня
-
🇨🇦 Всім доброго ранку. До вашої інформації (для вашого відома), це історичний день у Канаді. Вперше в історії Канади як нації представник першої нації буде приведений до присяги як прем’єр-міністр канадської провінції. Сьогодні вранці о 10 ранку Wab Kinew буде приведений до присяги як прем'єр-міністр Манітоби. Я впевнений, що церемонія присяги буде досить незвичною. Якщо вам цікаво подивитись цю церемонію, її мають транслювати по телебаченню (я думаю, CBC і CTV) приблизно о 10 годині. Ви можете спостерігати за канадською історією, як це відбувається.
-
Добрый день ,ищу работу печаль канечно отели уборка,в ресторанах галерей и т д рассматриваю завод склад упаковку на хлебазавод ,млжет кто то видел набор ,напишыте в личные смс
-
Вони мають декілька локацій. Ми у South Pointe. Не сусіди часом?
-
З 1 листопада здається 1 bedroom в суборенду до 1 квітня (надалі можна продовжити договір) 938 CAD всі комунальні входять у вартість квартири. Адреса 610 Portage Ave, хороша транспортна розв'язка, охорона 24/7, спортзал на 2 поверсі. Безкоштовні пралки та сушки на кожному поверсі! Без дітей та тварин. Детальніше в особисті повідомлення або за тел. 204 442 23 18
-
Привіт усім🤚🏻 ЗДАМ квартиру у саблет. 3 1 Листопала 📍North Kildonan area, 359 Edison Ave One bedroom БЕЗ тварин! Ціна 899$ + світло(20-28$)+ паркомісце за потреби 40$
-
Як і писали в оголошенні, треба середній рівень мови щоб було цікавіше. У мене pre-intermediate, мені було трохи важкувато, але нормально. Хоча мені здалось кілька людей було нижче рівнем. І були вище рівнем. 20 хвилин поспілкувалися в групах по 4, на задану тему. Потім по 7 хвилин, різні теми , інша тема, інша людина. Як казала координатор (всі пояснення звичайно англійською), що розмовляти зі знайомими то одне, а з незнайомцями інше. Отже за весь час я поспілкувалася приблизно з 7-8 людьми