Вінніпег для українців Канада
-
Двокімнатна квартира на 545 bannatyne ave. Звільняється з листопада. Перший поверх, гарна інфраструктура, 1250 місяць+ комунальні. Навпроти школа. Не потрібно ані кредитної історії, ані інших документів. Можемо щалиши 2 кожані дивани та кухонний стіл
-
Я летела месяц назад, в Монреале людей полно было за WP, заняло 3 часа. Декларация + пермит....и я не успела на сл. рейс:(
-
Дякую за відповідь, в мене буде 5 годин, може вспію))?
-
Так все добре до телефона підключила . Була в rogers сказали через через кабель підключити, замовила кабель на амазонці. Надіюсь буде все ок)
-
Доброго вечора, буду їхати на початку весни у Вінніпег(можливо раніше), шукаю людину, яка мені розпише покроково мої дії та рекомендації на початку. З мене печенькі
-
Доброго вечора, буду їхати на початку весни у Вінніпег(можливо раніше), шукаю людину, яка мені розпише покроково мої дії та рекомендації на початку. З мене печенькі
-
там есть опция "подключиться используя ключ безопасности", нажмите на неё
-
Наташа, а декларація в автомате как то заполняеься? На якій мові?
-
Вітаю, підкажіть будь ласка може хто вже користувався послугами оренди машини, порадьте нормальну фірму по оренді машин в районі готелів residence, best Western Дякую
-
Запрєтний плід солодкий 😝
-
жена теперь завидует)
-
Добрий вечір,Хто старший ?
-
Там можна вибрати мову. І українська, якщо памʼятаю правильно, також є
-
Старший по возрасту или по возможности забанить в чате?🤔
-
Ви старші?Тут не прийнято вітатись ?то друга ліга області )серед юніорів,а не джентельменів
-
По інтелекту напевно
-
Доброго вечора,у січні закінчується дитячий паспорт,яким чином його можна продовжити?в яке консульство краще їхати?потрібно записуватися чи в порядку живої черги?Буду вдячна за відповідь
-
petition.president.gov.ua/petition/208314
-
В різний час.
-
Культури навчись ,тоді будеш мати право питання задавати,а то хочеш хамства в відповідь
21 Jan 2023, 07:33
24174/88846
15 minutes ago