Вінніпег для українців Канада
-
Добрий вечір, можливо хтось шукає тимчасове житло до початку листопада. Маю простору теплу квартиру недалеко від центру, але не в Даунтауні. Район Corydon avenue та Osborne. За деталями звертайтесь в приватні повідомлення
-
Шановні, доброго вечора. Чув, що в Вінніпезі є хімчистка, да працюють наші. Не підскажете контакти їх?
-
Якщо потрібно буде, попрошу щоб хлопці зайшли спитали чи будуть з листопада
-
Спробуй 190 Smith, гарний будинок. Студії бувають іноді.
-
Привіт… шукаю житло з листопада для себе… Безпечний район і бажано studio, або однокімнатна
-
У себе також завтра зайду запитаю чи є. Але то навряд
-
Поссмотрим. Надо дожить хотя бы до след пятницы
-
Я пока пас, денег не будет
-
English Speaking Club в Осередку Дата: 21 жовтня. Час: 14:00 - 15:30. Місцезнаходження: м. Вінніпег, Осередок, Олександрівський проспект, 184. Вхід вільний. У нас є неформальне спілкування та настільні ігри. До заходу приєднаються носії англійської мови. Щоб почуватися комфортно в розмовному клубі, потрібно володіти мовою хоча б на середньому рівні. Будь ласка, не беріть із собою дітей. Ми пропонуємо вам безкоштовну каву та заохочуємо взяти з собою власну багаторазову чашку. Щоб приєднатися до нас, будь ласка, заповніть форму. forms.gle/EX8XvKjU4FPz5LrH7
-
Меня пригласили на кофе, но вроде хотим сейчас большой компанией куда-то пойти
-
Еще и трак нужен не обычный, а с рамой
-
Может можно где то посмотреть график работы?
-
В том-то и дело что не знаю, идея спонтанно пару часов назад родилась
-
А они работают так рано?
-
Так ты ж вроде девушку пригласил на кофе?Или я не так поняла
-
Завтра дикие квесты предстоят, до 8 утра нужно где-то на трансконе найти трак в аренду. Походу как в него сяду, уже можно считать рабочий день законченным. А у кого-то выходной
-
28 и 29🤔 Какие идеи есть куда пойти?
-
Следующие
-
На какие конкретно выходные?
-
Ооо я не одна такая
21 Jan 2023, 07:33
24222/89293
2 minutes ago