Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня! Відповіла вам
-
Доброго дня , можливо хтось знає майстра манікюру в районі Garden City ?
-
Подскажите пожалуйста можно ли по дии поменять права?
-
Доброго дня, підкажіть, чи можливо влаштуватися майстром манікюру в салон краси?
-
Доброго дня , хто може порадити найкращий тариф і оператора для мобільного інтернету в Манітобі
-
Доброго дня. Підскажіть чи порадьте когось,хто перевозить меблі у Вінніпезі. Треба перевезти 2 ліжка,диван,стіл кухонний і крісла до столу. Дякую.
-
-
В Канаді умовно 3 лінії операторів за якістю і ціною. 1 лінія - Rogers, Bell, Telus - найкращі, але дорогі. 2 лінія - Virgin, Koodo, Fido - непогано, дешевше. 3 лінія - Chatr, lycamobile і багато інших - дешево, але багато спаму кожен день і найгірша якість зв'язку. Також тут є Freedom mobile, я думаю, що цей оператор як Utel, чи щось такого плану в Україні, тобто зв'язок специфічний і в окремих мережах. Якщо вам не потрібен надшвидкісний інтернет і ви хочете придбати хороший і дешевий план, я думаю, краще 2 лінії - Virgin, Koodo або Fido, ці оператори є дочірніми компаніями Bell, Telus і Rogres. Вони використовують однакове з’єднання. Удачі)
-
Добрый вечер!Пытались снять ограничения с Work Permit,не получилось загрузить фотографии, выбивает ошибку.Может кто-то сталкивался с такой проблемой?Что делать?
-
Тут є підгрупа яка так і називається «перевезення», там є контакти
-
Якщо хтось не міг отримати багаж, спробуйте через декілька днів знову піти в аеропорт. Ми чекали багаж третій день, подавали всю інформацію, аби нас повідомили про знахідку. Вирішили піти самі туди. Результат - два чемодани в нас в руках☺️ Просто лежали собі в Lost&Found baggage.
-
Ребята подскажите пожалуйста, практикуется ли при съеме жилья ставить свою стиральную машину, чтоб не ходить в общую платную прачечную? Так как трое детей, стирка практически ежедневная. И выгодно ли приобрести б/у стиралку и установить?! Спасибо
-
Доброго вечора, можливо хтось шукає квартиру у Вінніпезі? Здам у саблет квартиру студію у районі Grant Park, вулиця Taylor Avenue, ціна 890$ + електроенергія Дуже хороший район,поруч торговий центр, усі необхідні магазини типу Canadian Tire, Shoppers i Walmart на відстані 5 хвилин ходьби, хороша автобусна розв’язка , район безпечний, поруч є школа. Здаю у зв’язку з тим, що знайшла роботу у іншому районі і тепер незручно добиратися. Мій договір оренди дійсний до 1.06.2023 , якщо вам сподобається житло, ви зможете продовжити термін проживання. З усіма питаннями пишіть у особисті)
-
Доброго вечора, можливо хтось шукає квартиру у Вінніпезі? Здам у саблет квартиру студію у районі Grant Park, вулиця Taylor Avenue, ціна 890$ + електроенергія Дуже хороший район,поруч торговий центр, усі необхідні магазини типу Canadian Tire, Shoppers i Walmart на відстані 5 хвилин ходьби, хороша автобусна розв’язка , район безпечний, поруч є школа. Здаю у зв’язку з тим, що знайшла роботу у іншому районі і тепер незручно добиратися. Мій договір оренди дійсний до 1.06.2023 , якщо вам сподобається житло, ви зможете продовжити термін проживання. З усіма питаннями пишіть у особисті)
-
Ок, дякую