Вінніпег для українців Канада
-
🚕Авто в оренду Канада Вінніпег- Манітоба 🚕 🚘Зимові / Літні / Всесезонні шини та диски, любих розмірів та брендів! ✅МРІ зимове фінансування до 4 років! ✅Сплачуйте від 40$ на місяць! ✅ Доставка безкоштовна ✅ Встановлення безкоштовне ✅ Оренда щоденно 🚗▪️Від (37$/день) + податки ▪️6000 км/міс ліміт 💵 500$ депозит для щоденні , на неділю/ якщо більше неділі - 750$ ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES 🚖 UBER - 462.5/тиждень ( deposit -1000$) 🚖 DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES - 1200 місяць ( dep 750) ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро 📱 Instagram - Uber. winnipeg Telegram- @win_uber
-
Аналогичная ситуация
-
Всім привіт. Хочу запитати у тих, хто вже подавався на PR через програму SWM маючи CUAET чи потрібно там набирати бали і чи важко це зробити. Ось цей мінімум 620-650 про який багато пишуть. Я не знайшов інформації про ці бали про які пишуть, і чи вони обов'язкові. Адже на офіційному сайті вказана ось така інформація, що SWM не підлягає оцінюванню на відміну від SWO (Unlike the Skilled Worker Overseas pathway, SWM is not subject to a points-based assessment.) Дякую за відповідь.
-
Нужно получить work permit на руки
-
кто нибудь сталкивался с проблемой : закончился ворк пермит и син номер , говорят что я не могу подать заявку на син номер потому что нет ворк пермита , бумажку о том что заявка на ворк пермит подана , показывал говорят что нужен ворк пермит что делать в такой ситуации ?