Вінніпег для українців Канада
-
Обычный понедельник
-
Радянщина в чому що ми зробимо щось нове тут? Що ми поїдемо з прапорами України. Що знову покажемо що нам не байдуже. В чому от цікаво?
-
Всем доброго утра и хорошего дня!!))
-
Обратите внимание на рассвет
-
Я кстати вас предупреждаю. Не перегибайте палку. Вы провоцируете конфликт. Нарушая правила группы. Если у вас своя запаянная ассоциация, ей тут не место.
-
Рассвет красивый, пожалуйста, хватит за политику
-
Нікому цей колір не цікавий не поєднуйте цей день з рашкою. Вона тут нідочого
-
👀 ЧИТАЮТЬ ВСІ‼️ ⚠️⚠️ Адміністрація групи не несе відповідальності за дії учасників, які опублікували оголошення, пропозиції . ➡️➡️Всі ризики від угод між учасниками группи беруть на себе. 🟢 Д О З В О Л Е Н О ✅ Підтримувати Україну та українців); ✅ Спілкування - будь якою зручною мовою. Вітається українська))) Але не забуваємо вивчати мови Країни, яка надає нам допомогу. Закарпатською, Одеською та Харківською спілкуватися також дозволено😁; ✅ В чаті дозволено розміщати посилання на офіційні джерела урядових порталів країн, якщо у Вас є ресурс, який несе корисну інформацію - узгодити це питання з адміном групи. ✅ Поважайте один одного і все буде Україна 🇺🇦. 🔴 З А Б О Р О Н Е Н О 🚫 Не сперечатися на чутливі для українців теми: мову та політику. 🚫 Не переходити на особистості. 🚫 Не спамити БАН 🚫 Забороняється публікувати контент який не по темі даної спільноти.БАН. 🚫 Забороняється розміщувати посилання на інші канали, спільноти, сайти тощо. БАН. 🚫 Забороняється пересилка любого контенту, фото, аудіо, картинки тощо 18+ 🚫 Реклама заборонена, питання по рекламі до Адміністратора @melpawa
-
Если не ошибаюсь, нужно записаться на очередь
-
Есть онлайн
-
Доброе утро уважаемая группа. Мой муж ищет работу водителем по категорий Класс 5 фул. На данный момент он дорабатывает на сезонной работе. Он очень ответственный, пунктуальный. Буду очень благодарна за любую работу.
-
Всім привіт, шукаю роботу в Вінніпезі, на повну зайнятість внітрішні роботи шпаклювання, малярка, ламінат, є великий досвід роботи, також можу працювати на складах упаковка, робота на погружчику, буду вдячний за будь-яку допомогу