Вінніпег для українців Канада
-
Да, вроде можно
-
Я на ресепшене отеля своего печатал, но там с девочками дружил)
-
А в библиотеке можно распечатать? В Ирландии в библиотеке распечатывал все.
-
А какие документы нужны чтобы получить билет?
-
Да, если у вас есть библиотечный билет
-
Доброго дня.Чи можу я знайти аналог Хлоргексидину 0,05% у Вінніпезі і де? Дякую.
-
Так, вчора так і зробили, дякую. Але попередньо не знали про то, було в групах обговорення, що без рецепту не дають. Дякую за відгук.
-
Легче в стэплс зайти по моему))
-
А из тех таблиц где 100 максимум ничего не снимают?
-
в Магдон ,2 раза отдала резюме сказала Юля Украинка сейчас набора нету давно не для мужчин не для женщин
-
Это сварщик, узкий специалист. А не разнорабочий без умений и опыта
-
Смотрю общение было..тут..а говорили что только Юля тут..оказалось не только Юля🤣🤣🤣
-
Шукаємо працівників з досвідом(обов’язково): 1.Механіки($24+) та кузовщики($18-24), розмовна англійська +водійське посвідчення. Winnipeg, MB 2.Механік важкої техніки, розмовна англійська(треба розмовляти з клієнтами), +водійське посвідчення. $27-40 Winnipeg, MB 3.Помічник на свиноферму, з освітою ветеринара. Надається кімната та авто. (Знання англійської не вимагається) $20-25 Carberry, MB (є варіант без освіти, але з досвідом і розмовною англійською) 4.Оператор гідроаспіраціі. Водійське посвідчення Class 3. Winnipeg, MB 5.Токарь. Англійська вище базової. $25-35 Rapid City, MB 6.Зубний технік. $15-25 (англійська не вимагається) Winnipeg,MB 7.Столяр. Розмовна англ. Власне авто та інструменти. $22-25 Winnipeg, MB 8.Асистент оператора бурової. Досвід 2 роки+. $23-28 Winnipeg, MB Писати на пошту d.ishchenko@myrowich.com або в особисті повідомлення.
-
Не обязательно, я без абонемента распечатываю уже пол года
-
Руфінг - майже будь яка фірма в Вінніпегу має українців. Ландскейпінг - також
-
Привіт всім 🍁 Я шукаю роботу для свого тата . Він все своє життя працює будівельником. Нажаль англійською не володіє , тому дуже важко з пошуком роботи . Можливо хтось знає якісь будівельні фірми , в яких є українці з якими би він міг разом працювати ? Можливо хтось порадить де тато може податись на роботу без знання англійської ?
-
Без билета очень странно Меня тоже отправили)
-
Не подскажу точно, так как мы для себя выбрали программу СВМ
-
Я честно говоря не помню уже. В декабре ещё оформляли. Но вон люди пишут, что им без билета распечатывали
-
Да? Нас из миллениума отправили без билета. Видимо как повезет🤷♀
21 Jan 2023, 07:33
26885/89984
8 minutes ago